Yemek yemeyi hicccc sevmiyorum..Ama artık biran önce kilo almam lazımm :(( !!!

pkasss

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
1.691
1.034
448
Mrb arkadaşlar
19 Yasındayım 173 boyum var 52 kiloyum... İlk evlendgmde 57ydim. o bilee daha güzel duruyordu. Zayıfladıkça haliylee yüzdeen de kilo veriyorum. Gün gectıkce iskeletor oluorum Yemek yemeyi hiç sevmiyorum. İstahım olmuyor hic.. 8 haftalık hamileydm. Karnımdda öldü. Üstünden 4 hafta gecti ama benim hala midem bulanıyor Hala canım bişe istemiyorr ... Esimde devamlı kilo al biraz diyip duruyor ama anlamıyorki benii.. Ne yapmam lazım.
Yardımlarınızı bekliyorum.. Lütfeennn

Ballı Süt İç Birde Ballı Fındık Fıstık Var Ya Kavonozda Satılıyor Onlarda Ye Protein Yapsın
Canım Birde Kadınlar Çikolatayı Çok Sever Bol Bol Çikolata Ye
Benım Eskıden Kullandıgım Kan Hapım Vardı 10 Günde 5 Kilo Almıştım Adını Öğrenir Öğrenmz Adınıda Yazarım Sana
Bebeğin İçinde Çok Üzüldüm Allah Yardımcın Olsun

Merhaba ben 13 yaşındayım .Boyum 1.51 kilom 32 ben daha yeni liseye başlayacağım .Herkes benle dalga geçer .Ben en ufak sıkıntıda zayıflarım .Ama yemek yiyemiyorum .En çok boy atmak istiyorum kilo almakda ama nasıl alabilirim yardımcı olur musunuz ?Lütfen .şimdiden herkese tesekkür ederim

16 yaşına kadar epey uzarsın,16 dan sonra uzama daha yavaşlar.
Yalnız kilon gerçekten azmış.Ballı ılık süt içebilirsin.Pekmez,kuru üzüm ve diğer kuruyemişler...
Bir oturuşta büyük porsiyon yiyemiyorsan,öğünleri çoğaltabilirsin.
Akşamları sütün yanında 1-2 dilim şokellalı ekmek de iyi olur:)
Bir de supradyn junior gibi karışık bir vitamin alabilirsin.

Teşekkür ederim

vaovv cok iyii haber bekliyorummm :) sabahları pekmez içmeye basladım. akşamlarıda bunu yapıyım inşşşş işe yarar.
Çok teşekkür ederimm amiiinn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…