Bebek Beslenmesi yemek yemeyen cocuk

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

housewive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2010
16
0
86
İstanbul
Yemek yemeyen herseyi secen istahsiz 3 4 yasindaki cocuklar icin ne onerirsiniz siz cocuklariniza nasil yemek yedirirsiniz

Son düzenleme:
masaya aynı anda oturun.
siz ne yiyorsanız o da onu yesin.
eğer ondan yemek istemiyorsa bir daha ki yemek saatine kadar hiç bir şey vermeyin.
tabii buradaki bir daha ki yemek saatini abartmayın. atıyorum 2 saat sonra elma, karpuz vs. olabilir.
kesinlikle bu süreçte abur cubur vermeyin.

masaya aynı anda oturun.
siz ne yiyorsanız o da onu yesin.
eğer ondan yemek istemiyorsa bir daha ki yemek saatine kadar hiç bir şey vermeyin.
tabii buradaki bir daha ki yemek saatini abartmayın. atıyorum 2 saat sonra elma, karpuz vs. olabilir.
kesinlikle bu süreçte abur cubur vermeyin.

Zaten abur cuburda yemiyor. Yumurta peynir bal recel salatalik patlican kabak gibi sebzelerincogunu et tavuk yani faydali ne varsa yemez sadece ogurt patates makarna .Biraz kilo alsin istiyorum ama bosa cabaliyorum galiba

aynı dertten muzdaripim..bırak 2 saati 5 saat aç kalsa yemek istemez..ben bişeylerle oyalarken ağzına akıtma yöntemini kullanıyorum maalesef..hikayeler falan anlatıyorum..

Back