Bebek Beslenmesi yemek yemek için beni bekliyor :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gibigibi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
832
268
oğlumun yemek yemesiyle ilgili doğduğundan beri sorunlarımız vardı 4-5 çeşit şey yer sadece sorunum şu kahvaltıdan sonra akşam 18.30 a kadar yemek yemiyor ben gelince açıktım anne diyor yediriyorum. dün babaannesine ben annemi beklicem annemle yicem demiş :KK43: babaanneside köfte patates çorba muz herseyı denıyor tezgahın ustu kase dolu hıcbırını yememış. 3 ay sonra 4 yaşına girecek inşallah hala çalıştığımı kabullenemedi. evımın salonu ona ait kamyonlar robotlar oyuncakları yemek masamda oyun hamuru resım defterlerı bısıkletı evde sürebılıyor. tabletı var fazla bakmıyor ama evde babaanne var yenge var. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum :KK43: yemek bozukluğu olduğu için demiri çok düşük şu ana kadar 6-7 şişe şurup içti şuanda dahi içiyor.

Merhaba,
Evet dediginiz gibi calistiginizi kabullenemiyor. Ama bunu bir tek siz coze bilirsiniz. Isten geldikten sonra cocugunuzla kaliteli zaman geciriyormusunuz? Peki ya babasi? Cocuk once sunu ogrenmeli anne baba onlar 8cin calisiyor. Anne baba gelmeden tum gorevlerini bitirmeli. Bitirmeliki anne baba geldiginde zaman oyun zamani olsun. Benim cocugumun biri 4.5 digeri 2.5 yasinda aksam geldigimizde yorgunlugu bir kenara birakip eglence zamanini dusunuyoruz. Gun icinde telefonla konusup yapmasi gerekenleri hatirlatin. (Annecigim ben gelmeden yemegini bitirirsen geldigimde supriz oyun var gb. ) esiniz siz ve cocugunuzun bir arada vakit gecirecegini asilamalisiniz. Cok oyuncak cocuklari mutlu etmiyor. Anne ve babayla vakit gecirmek herseye bedel. Yemek saati disi da yemek vermesin babanne. Abur cubur tok tutar.karni doysun az da olsa kraker yesin demesinler. Anneyle babaya bugun supriz yapalim yemegimizi yedik diyelim mutlu edelim desinler. Cocuk gelisimi ileilgili hergunyeni bir konuyla ins.sayfami takip etmenizi tavsiye ederim ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyursam işe gidersin diyerek uyumuyor akşam.... inanın şuana kadar etrafımda benim kadar çocuguyla ılgılenen oyun oynayan anne yok uyuyana kadar oyun oynuyoruz saklambac yakalamaca zombıler gelıyor onları vuruyoruz kopek balıkları gelıyor kacıyoruz polıs oluyoruz hırsız kovalıyoruz. babası 10 gıbı gelıyor en kotu ıhtımal 1 saat oynuyorlar. herakşam bol bol sarılıp konusuyoruz senı sevıyorum ıyıkı varsın ıyıkı benım oglumsun... :KK43:

Uyursam işe gidersin diyerek uyumuyor akşam.... inanın şuana kadar etrafımda benim kadar çocuguyla ılgılenen oyun oynayan anne yok uyuyana kadar oyun oynuyoruz saklambac yakalamaca zombıler gelıyor onları vuruyoruz kopek balıkları gelıyor kacıyoruz polıs oluyoruz hırsız kovalıyoruz. babası 10 gıbı gelıyor en kotu ıhtımal 1 saat oynuyorlar. herakşam bol bol sarılıp konusuyoruz senı sevıyorum ıyıkı varsın ıyıkı benım oglumsun... :KK43:
Merhaba, patronculuk oynayin. Calismayi ona oyunla anlatmayi deneyin. Kac yasinda bilmiyorum ama uyumamak icin bahane olabilir. Burda bence yapilmasi gereken uyku egitimi... Isterseniz bununla ilgili yardimci olabilirim.

2 yaşında kreş maceramız oldu kucagımızdan cekıp aldılar 9-12:30 arası gıttık onu bıraktık sandı. 1 hafta yarım gunden sonra 2.5 ay aksam 4 de kadar. öyle pişmanımki tırnaklarını kökten kopartınca aldık kreşden hala anaokulunun kreşin adını andırmıyor. dün okula gıtsek aksama kadar oyun oynarsın dıye konustum resımler gosterıyorum kreslerın yüzüyorlar oynuyorlar ben gıdemem ogretmen benı sınıftan attı ben evın yolunu bulamam dıye ağladı.

2 yaşında kreş maceramız oldu kucagımızdan cekıp aldılar 9-12:30 arası gıttık onu bıraktık sandı. 1 hafta yarım gunden sonra 2.5 ay aksam 4 de kadar. öyle pişmanımki tırnaklarını kökten kopartınca aldık kreşden hala anaokulunun kreşin adını andırmıyor. dün okula gıtsek aksama kadar oyun oynarsın dıye konustum resımler gosterıyorum kreslerın yüzüyorlar oynuyorlar ben gıdemem ogretmen benı sınıftan attı ben evın yolunu bulamam dıye ağladı.
Ogretmenini sevmemis.
Okulunu yada sinifini degistirin. Ve okulda bir oryantasyon suresi belirleyin. Benim oglum iki ay boyunca hergun aglayarak girdi hatta sinir krizleri. Yilmamak icin cok zorlandim ama simdi hasta olupta gidemediginde agliyor. Ogretmen cok onemli bir etken...

Instagram hesabimi takip ederseniz size yardimci olabilecegimi dusunuyorum.
....

Son düzenleyen: Moderatör:
X