Bebek Beslenmesi yemek yediremiyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
beninde 6 aylık kızım hiçbişey yemiyo deli oldum kardeş yazmadğım yer danışmadığım kişi kalmadı çok sıkıldık bilmiyorum

benimde kızım zor yemek yiyor televizyon karşısında yediriyorum ben en sevdiği şey salata yemek bende yemek yedirirken salata koyuyorum bir tabağa diyerinide yemeğini yemek yersen salata vericem diyorum yediriyorum yada çatala batırıp hadi sen ye diyorum pilavları güzel tadaklara şekilli cıkartıroruz daha sonra yedirebiliyorum zorlarsanız bu sefer hiç yemiyor bu sizin içinde zor olur benim kızım 2 yaşında (kum kovası aldık kovanın içinden şekiller(kum kalıpları)horoz zürafa vs.ben o kalıpları alınca yıkadım tertemiz biz o kalıplara plav koyum şekil cıkartıyorum öyle yediriyorum.

yumy senin bebeğin daha küçük benim kızım o aylarda preli yemekler yerdi yemekleri ya çatalla ezer yada blendırdan geçirirdim eğer kilosu iyi ise fazla zorlama ben yastığa yatırarak veriyordum kızıma o aylarda bazı çocuklara verirsin ağzındakileri çıkarır ben bu durma hiç meyil vemedim o yemeyip cıkarsa bile ben sokardım aynı yemeği benim ölçüm küçük çorba kasesi idi 3 yada 4 saat arayla beslerdim o zamanlarda kilosuda çok iyi çok sağlıklı bir bebek en çok neyi seviyorsa onu ver karnına birşey gitsin allah kolaylık versin ben hiç büyümeyecek sanmıştım allaha dua ediyordum 1 yaşına gelsin diye ama sorunları hiç bitmiyor annelik güzel ama bir okadar da zormuş kaydirigubbakcemile2 :CüvCüv:

arkadaşlar kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi bizimki ona döndü benim kızda 14aylık hiç birşey yemiyor 2kilo zayıf ayına göre doktorum prakten adlı ilaç önerdi oda zararlı olur diye kullanmıyorum sizce ne yapmalıyım?

benim kızımda hiç birşey yemiyodu zinkomega aldım biraz pahallı ama faydalıda bikaç kullanımdan sonra faydasını görürsün. zararıda yok balık yağı tatlandırılmış çilekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…