Asyamege Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2019 371 235 29 Ağustos 2019 Konu Sahibi Asyamege #1 Merhaba arkadaşlar yemek yedikten sonra kalbimde aşırı bir çarpıntı oluyor var mı aranızda böyle olan nasıl önüne geçebilirim bunun
Merhaba arkadaşlar yemek yedikten sonra kalbimde aşırı bir çarpıntı oluyor var mı aranızda böyle olan nasıl önüne geçebilirim bunun
abukkusu Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2019 374 1.571 34 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Asyamege #2 Bende de olmuştu aynı durum bi doktora görünmenizi öneririm çünkü kansızlık da yapıyo çarpıntı şekeriniz yükselmiş de olabilir birçok sebebi olabilir aksatmayın derim
Bende de olmuştu aynı durum bi doktora görünmenizi öneririm çünkü kansızlık da yapıyo çarpıntı şekeriniz yükselmiş de olabilir birçok sebebi olabilir aksatmayın derim
Pink_Butterfly92 🐾🐣 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Mart 2015 8.936 14.791 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Asyamege #3 Kansizlikla alakali olabilir
Asyamege Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2019 371 235 1 Eylül 2019 Konu Sahibi Asyamege #4 Baktırdım herşeyime ama bi sorun çıkmadı
blueangel42 Yeniden aynı heyecan aynı mutluluk Kayıtlı Üye 16 Aralık 2008 506 96 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Asyamege #5 Lütfen endeskopi yaptırın.Benim de oluyordu ve endeskopi de kronik gastrit çıktı.Mide gazınız kalbe bası yapıyor.Endeskopi olun hiç beklemeden
Lütfen endeskopi yaptırın.Benim de oluyordu ve endeskopi de kronik gastrit çıktı.Mide gazınız kalbe bası yapıyor.Endeskopi olun hiç beklemeden
Asyamege Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2019 371 235 2 Eylül 2019 Konu Sahibi Asyamege #6 Onuda oldum gastrit var dediler zaten
H huzursuzbirii Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2023 6 0 17 Ocak 2024 Konu Sahibi Asyamege #7 Asyamege .!.: Merhaba arkadaşlar yemek yedikten sonra kalbimde aşırı bir çarpıntı oluyor var mı aranızda böyle olan nasıl önüne geçebilirim bunun Genişletmek için tıkla... Merhaba, aradan baya zaman geçmiş ama şuan aynı sıkıntıyı yaşıyorum
Asyamege .!.: Merhaba arkadaşlar yemek yedikten sonra kalbimde aşırı bir çarpıntı oluyor var mı aranızda böyle olan nasıl önüne geçebilirim bunun Genişletmek için tıkla... Merhaba, aradan baya zaman geçmiş ama şuan aynı sıkıntıyı yaşıyorum
H huzursuzbirii Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2023 6 0 17 Ocak 2024 Konu Sahibi Asyamege #8 Asyamege .!.: Merhaba arkadaşlar yemek yedikten sonra kalbimde aşırı bir çarpıntı oluyor var mı aranızda böyle olan nasıl önüne geçebilirim bunun Genişletmek için tıkla... Bir çare bulabildiniz mi
Asyamege .!.: Merhaba arkadaşlar yemek yedikten sonra kalbimde aşırı bir çarpıntı oluyor var mı aranızda böyle olan nasıl önüne geçebilirim bunun Genişletmek için tıkla... Bir çare bulabildiniz mi