- 2 Mart 2024
- 761
- 176
-
- Konu Sahibi bayanacizane
Şekerim normal çıkıyor yükleme yapılmadı daha kalp atışım da 99 çıktı şimdiŞeker ölçüm cihazınız var mı ya da şeker yüklemesi yapıldı mı, gebelik şekeriniz olabilir mi?
99 normal aslında gebelikte ama sizi rahatsız ediyor galiba diğer belirtiler de gelince, doktorunuza danıştınız mı ne diyorŞekerim normal çıkıyor yükleme yapılmadı daha kalp atışım da 99 çıktı şimdi
Danışmadım her gün soru sorduğum için çekiniyorum99 normal aslında gebelikte ama sizi rahatsız ediyor galiba diğer belirtiler de gelince, doktorunuza danıştınız mı ne diyor
Ay sorun ayol nolacak, ben bacağımdaki böcek ısırığını sordum akşamın 7sindeDanışmadım her gün soru sorduğum için çekiniyorum
Merhaba,ben de sizinle aynı durumu yaşıyorum. Yemek yedikten sonra halsizlik ve uzanma isteği geliyor. Tansiyonumu ölçtüğümde genelde 10-5 ,10-6 çıkıyor ama nabzım 99 larda genelde. Bu arada şeker yüklemesi henüz yapılmadı ama son iki haftadır aç karna kan veriyorum,açlık şekerim 65 çıkıyor.Kızlar hamileyim yemek yedikten sonra halsizlik baygınlık terleme geliyor bilen aydınlatsın ne bu
Doktorunuz ne diyor ben kalple alakalı olduğunu düşünüyorum nefes darlığı da var zaten ritim bozukluğu vardı şimdi hastaneye gidiyorumMerhaba,ben de sizinle aynı durumu yaşıyorum. Yemek yedikten sonra halsizlik ve uzanma isteği geliyor. Tansiyonumu ölçtüğümde genelde 10-5 ,10-6 çıkıyor ama nabzım 99 larda genelde. Bu arada şeker yüklemesi henüz yapılmadı ama son iki haftadır aç karna kan veriyorum,açlık şekerim 65 çıkıyor.