• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yediği pide salonunda mahsur kaldı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Karaman'da yemek yediği pide salonunun tuvaletinde unutulan müşteri 40 dakika sonra işyeri sahibinin gelmesi üzerine kurtarıldı
Sitene Ekle
yemek-yedigi-pide-salonunda-mahsur-kaldi-6522787.Jpeg

Olay, bu akşam Ahi Osman Mahallesi’ndeki bir pide salonunda meydana geldi. Pide salonunda yemek yedikten sonra hesabı ödeyen müşteri daha sonra işyerinin tuvaletine gitti. Çalışanları salonda kimse olmadığını görünce işyerini kilitleyip evlerine gitti.

Tuvaletten çıkan müşteri işyerinin kapandığı fark edince polisi arayıp yardım istedi. Sevk edilen ekipler cep telefonu numarasından işyeri sahibine ulaşarak işyerine gelmesini istedi. Mahsur kalan müşteri işyeri sahibinin gelip kapıyı açması üzerine 40 dakika sonra kurtarıldı.

http://www.milliyet.com.tr/yemek-yedigi-pide-salonunda-mahsur-gundem-2180994/

Geçen yan taraftaki sinema salonundan tık tık sesler geliyordu kapıya yaklaşınca anladık içerde bi çifti kilitli bırakmışlar. Artık ne kadar meşgullerse filmin bittiğini kapının kapandığını anlamamışlar :KK53:

Geçen yan taraftaki sinema salonundan tık tık sesler geliyordu kapıya yaklaşınca anladık içerde bi çifti kilitli bırakmışlar. Artık ne kadar meşgullerse filmin bittiğini kapının kapandığını anlamamışlar :KK53:
:KK70::KK70:.
Cikista yuz ifadeleri nasildi??

Kız biraz sıkılgan çekinik bir haldeydi adam şaşkın. Hayır yaşları da küçük değildi ki anlamadım :KK70:

Neyse evli olduklarini dusunup; o kadar insanin aklina gelen seyi yapmalarinda hicte sakinca yok diye dusunelim. Parmakta yuzuk varmiydi?

Neyse evli olduklarini dusunup; o kadar insanin aklina gelen seyi yapmalarinda hicte sakinca yok diye dusunelim. Parmakta yuzuk varmiydi?
O an o kadar komplike düşünemedim :KK53:

Evli olsun olmasın fark etmez zaten nolacak ki. Komik gelmişti bana ondan yazım

Back