Anket Yemek Yapmayı Sever misiniz?

Yemek Yapmayı Sever misiniz?

• Ankete Katılan
    23

canavar

Yılmak yok. Yola devam...
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.779
182
688
İzmir
Ben nefret ediyorum.
Yemek yapmak bir sanattır, yaparken rahatlıyorum, kafam dağılıyor v.s. derler ama benim için geçerli değil arkadaş:27:
Tahminim çoğunluk yemek yapmayı sevecek yazdıklarım garip gelecek ama sevemedim gitti şu yemek yapmayı.
Hele birde her gün aynı yemeği yemeyen, onun tadı güzel, bunun tuzu fazla, anam şöyle yapardı, en iyisini yapardı v.s. diyen biride olunca evde insan sevmek yerine nefret ediyor:19:
Aranızda sevmeyen, zorunluluk olduğu için yapanlar var mı?
Hayır param olsa şirketle anlaşacağım her akşam 4 tas yemek bıraksınlar diye...

evet severim, değişik yemekler hazırlayıp, sunmaktan. maalesef son bir aydır mutfağa girip de güzel bir şey yapamıyorum sadece çocuğumun yemeklerini hazırlamay çalışıyorum okadar. doğumdan sonra tekrar keyifli yemekler yapmaya başlayacam inşallah

Ben de hiç sevmem..
Bir de önce çorba, sonra sıcak, sonra bilmem ne, yok zeytinyağlısı, yanına salatası, ayranı, tatlısı... ööööööfff yani.!!
O kadar tören haline dönüştürüldü mü sinir oluyorum.:27:
Bazı insanlar, tek başına bile olsa sofra kurup yemeyi sever..
Bana göre ise, bazı doktorların da dediği gibi; yemek sadece bir ihtiyaç.. su içmek gibi..
Zaten acıkınca 2 kaşık yer doyarsın.. O kadar teferruata ne gerek var anlamıyorum.!!:19:
Bir de benim gibi her akşam salata yiyorsan, alırsın kaseni yavaş yavaş aperatif gibi yersin pc başında..:))

Son düzenleme:
ben çok severim, ama ev işlerinden bir tek yemek yapmayı severim, aynen dediğin gibi her gün farklı yemekler olsun, değişik tarifler deneyim filan tam bana göre :56:
ama ütü, temizlik filan, bende onları sevmiyorum işte :19:

En büyük hobim kısmına katılmıyorum ama ben severim. Özellikle yeni şeyler denemeyi =)

Valla sevdgm biseyse yaptgm yemek güzel tabi ama hergün Ne yapcm derdinden sıkıldm

Back