• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek tuzu yerine yemeğe bulaşık tuzu kattı

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
http://www.gazetevatan.com/yemek-tuzu-yerine-yemege-bulasik-tuzu-katti-906524-yasam/

Yemek tuzu yerine yemeğe bulaşık tuzu kattı
İHA | 19 Ocak 2016 Salı - 13:27
yemek-tuzu-yerine-yemege-bulasik-tuzu-katti-1956252.Jpeg

• Erzurum’un Pasinler ilçesindeki bir ikamette yaptığı yemeğe yemek tuzu yerine bulaşık tuzu atan 20 yaşındaki N.A. isimli öğrenci, yemeği yiyen yaşları 18’den küçük 7 çocuğun zehirlenmesine neden oldu. Zehirlenen 7 çocuk kaldırıldıkları Pasinler Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, yemeği yapan firari şüpheli N.A.’nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yanlışla olacak bir şey değil bence.
Kendince deney mi yapmaya kalktı ki?
Değilse akli dengesi yerinde değildir.

İnsanların hayatıyla oynamak bu kadar kolaymı?
Ark niyet olduğunu düşünüyorum...

acaba o bulaşık tuzu değişik bir kaptaydı da normal tuz mu sandı

o yemek köpürmedi mi

o çocuklar tadındaki garipliği fark etmedi mi çok ilginç

Kesinlikle bılerek yapmış .
Yoksa neden kendısıde yemesın kı.

O zaman neden firari?
Firari kısmını farketmedim.Geçen gün bulaşık tuzu alırken eşim tuz aldık ya dedi,aynı tuzdan konuluyor zannediyormuş,o gelmişti aklıma.Belki yedikten kısa süre sonra kötü olduysalar korkudan kaçmıştır.

Kacmis. Besbelli vidalar gevsek. Suclu.

Bulaşık tuzu ne yıkamak için mi kullanılıyor? Öğrenci evinde 18 yaşından küçük 7 çocuğun işi ne? Kız neden yemekten yememiş ve kaçmış? Kafamda deli sorular.:KK34:

Bulaşık tuzu ne yıkamak için mi kullanılıyor? Öğrenci evinde 18 yaşından küçük 7 çocuğun işi ne? Kız neden yemekten yememiş ve kaçmış? Kafamda deli sorular.:KK34:
Bu soruyu bende soruyorum şuan. :KK45:
Şimdi anlamamis, dusunememistir belki de sonucunu diyeceğim de yemeği yapana niye birşey olmamış? :KK45: Ya da durumu çokta ağır değildi korkup kaçtı?

Ayy neler oluyor bir an önce aydınlatılsin bu olay.:KK45:

Back