• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Yemek tarifi bakarken gelinlik bulmak

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
248
Evliliğini düşleyen hanımlar, bazı bazı yemek tarifi okurken ne olduğunu anlamadan kendilerini gelinlik bakarken bulabilirler.
Hatta, bu hanımlar ailevi yas durumlarından düğün yapacak mı, yoksa sade bi nikah mı kıyıcak o bile belli değilken bu gelinlikler kırda bayırda giyilir mi hayal edebilir.
Ah yok mu bu hanımlar.
Pis hayalperestler.

Nası bari beğendiği modeller, sizce güzel miler?

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400187871.153465.jpg

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400187883.810496.jpg

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400187894.702513.jpg

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400187923.777900.jpg

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400187934.559431.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gelinligimi almadan once bi tane bile bakmazdim 29 yasimdayiz hic gelinliklere gozum takilmadi aman evlenirken bol bol bakicam nasilsa diyordum. Yine nasip olmadi. Ilk girdigim gelinlikciden ilk denedigim modeli alip ciktim.

Keske birazdaha arastirsamiydim diyorum hala... Oyuzden simdiden bakmakla cok iyi yapiyorsun.

Ben ders çalışırken çok yapıyorum bunu açıp gelinlik yüzük falan bakıyorum sonra geri derslere dönüyorum 😔

bari su gunlerde boyle abidik gubidik konular acmayin ..

Iyide herkesin ici yaniyor ama hayatta devam edior. Ne yapsin millet. 2 gündür sabah 8 gece 2 tv basindayim aglamaktanda bi hal olduk. Yuregimiz acior. Yasinimizi okuduk dualarımızı ettik. Simdi yasamayalimmi?? 14 gun sonra düğünüm var misal nabim iptalmi edim. Klavye basindan isler kolay. Bosa dememisler ateş düştüğü yere yakar canimcim. Bi z anca ah edeeiz vah ederiz ama hayat devam ederiz. Oylede olmali. Kiz beğenmiş paylasmis niye kiriyinki hevesini....
Ayrica cok guzeller umarim zamani gelince seni hakeden ve mutlu edicek biriyle düğününde en guzelleri senin olur:-D

Kime göre abidik gubidik?
Evet, son günlerde hepimiz yastayız... Çok üzülüyoruz.
Ama şöyle bir durum da var ki; buraya isteyen istediği konuyu açar, özgürdür.
Ayrıca konu da hiç abidik gubidik (!) değil bence....
Evlilik hazırlığında olan her bayanın kararsızlığı olmuştur illaki bu gelinlik konusunda...
Lütfen birbirimizin dertlerini küçümsemeyelim....

Kime göre abidik gubidik?
Evet, son günlerde hepimiz yastayız... Çok üzülüyoruz.
Ama şöyle bir durum da var ki; buraya isteyen istediği konuyu açar, özgürdür.
Ayrıca konu da hiç abidik gubidik (!) değil bence....
Evlilik hazırlığında olan her bayanın kararsızlığı olmuştur illaki bu gelinlik konusunda...
Lütfen birbirimizin dertlerini küçümsemeyelim....

kime gore abidik gubidik? yorumu ben yaptigima gore bana..
herkes istedigi konuyu acabilir tabii ki
ama herkesde istedigi yorumu yapar degil mi? onun icin uzatmaya gerek yok

kime gore abidik gubidik? yorumu ben yaptigima gore bana..
herkes istedigi konuyu acabilir tabii ki
ama herkesde istedigi yorumu yapar degil mi? onun icin uzatmaya gerek yok

Örneğin ben burda size sinir olduğumdan dolayı küfür edebiliyor muyum... Hayır....
Her şeyin bir adabı vardır, herkes her yerde her istediği yorumu yapamaz, üslup denen bir olgu vardır, keşke daha yumuşak bir dille söyleseydiniz de biz de savunmaya geçmeseydik böyle...
Ama dediğim gibi üslup... Farklı bir şey...
O yüzden ben de uzatmama taraftarıyım, iyi geceler...

Merhaba,
Hassasiyetinizi anlıyorum o nedenle üslubunuzu eleştirmeyeceğim.
Ben burda bile o acı olayla ilgili ilk başlık açanlardanım, üç gündür burdaki çoğu kişi gibi ağlamaktan hala ağrı kesici alıyorum, buraya yazarken bi yandan bi kulağımla tv'de hala konuyu dinliyorum şu an 32. Gün var kanald'de orada bi işçi sendikaları anlatıyor.

İnsan biraz kafa dağıtma ihtiyacı hissediyor bünye kaldırmayınca.
Ben kendi dedemin yasını tutarken de böyle ikî saatte bir ağla bî sus bi ağla bi sus gitmiştim. Çok yakınını kaybedenler acının nasıl olduğunu bilirler. Bi yemek yaparsınız hayat devam ediyo diyip, bi yemekteki havucu görüp hatırlar ağlarsınız. Bu günlerce böyle gider.

Ben alınmadım ama başkaları alınabilir, kırıcı olmamanızı rica ederim. :)

1.ve sonuncu model daha şaşalı hoş duruyorlar ama diğerleri biraz eski modellerden gibi canım hevesini kırmak istemem ama dantel ya da prenses modellerden bakabilirsin özellikle danteller çok moda ve tarz duruyorlar topiğimi ziyaret edersen çeşit bol :9:

Back