• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek takımları arasındaki fark ne?

ssddaybala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
208
258
73
44
Sevgili arkadaşlar daha önce de çeyizle ve evlilik hazırlıklarıyla ilgili bir konu açmış ve çok bilgim olmadığı için sizlerden yardım istemiştim. Şimdi yine bir sorunum var. Çeyiz olarak birileri geldiği zaman kullanabileceğim güzel bir yemek takımı arıyorum. Kahvaltı takımı ve çatal bıçak takımı da dahil olacak. İnternetten bir çok kampanya gördüm. Parça sayıları aynı olmasına rağmen aralarında uçurum gibi fiyat farkı var. Sadece yemek takımını örnek alırsak bir yerde 3000 TL olan 84 parça yemek takımı başka bir markada 600 TL. Görünüşlerine bakıyorum öyle ahım şahım bir fark göremiyorum. Ama sırf ucuz diye de bir şey alıp sonradan pişman olmak istemiyorum. Özellikle deneyimli ev hanımlarına soruyorum. Bu takımlar arasındaki fark nedir. Gerçekten o paraya değecek bir kalite farkı var mı? Seçimimi cevaplarınıza göre yapıcam. Şimdiden teşekkür ederim.

aklımdaki soruyu sen sormuşsun valla :) ucuzları görünce diğerleri neden bu kadar pahalı diye merak ediyordum bende . biran önce aydınlatan birileri çıkar umarım

aklımdaki soruyu sen sormuşsun valla :) ucuzları görünce diğerleri neden bu kadar pahalı diye merak ediyordum bende . biran önce aydınlatan birileri çıkar umarım
Umarım çünkü çok beğendiğim bir takımın neredeyse aynısını buldum ve almaya cesaret edemiyorum :)))))

İllali en ucuzunu bulun alın demiyorum aralarında kalite farkıda var. Uygun ve kaliteli markaları tercih edin.
Kullandığımız mutfak eşyaları önemli, kanser riski olanları almayın derim..

birde çeyiz setleri varya bernando karaca kütahya vs onları almak ne kadar mantıklı acaba ? toplu alım ucuz gibi gözüküyor bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

birde çeyiz setleri varya bernando karaca kütahya vs onları almak ne kadar mantıklı acaba ? toplu alım ucuz gibi gözüküyor bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Set olarak almak mantikli bence. Daha uyguna gelir. Kampanya yapiyorlar uygununu takip edip alin derim.

Ben emsanin kampanyasindan yararlandim ama yemek takimi onceden almistim bunun yerine kristal takim aldim.

Markaların pahalı ve ucuz oluşu isimlerinden ötürü bi kütahyayı güralı bernardoya değişmem.

Back