Yemek takımınızı kaç parça aldınız ? :)

Cagla23

ALLAH büyük...
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
133
0
26
İzmir
Canlarım yemek takımlarınızı kaç parçalık aldınız ? Günlük takımım var ama misafirlik almam lazım kaç parça almalıyım ? :)

tabıkıde 12 kısılık almalısın ama bazı takımlara göre 12 kısılıklerın parcaları değişio bazısı 84 bazısısı 70 lerde bazı yemek takımlarında fincanlar olmuo.her modelın adet sayısı farklı yanı

tabıkıde 12 kısılık almalısın ama bazı takımlara göre 12 kısılıklerın parcaları değişio bazısı 84 bazısısı 70 lerde bazı yemek takımlarında fincanlar olmuo.her modelın adet sayısı farklı yanı

Bende öyle düşündüm canım bir kaç kişi gerek yok dedi o yüzden sormak istedim teşekkürler :) peki önerebiliceğin bir marka var mı ?

canım birçok marka var yalnız alırsan kütahya yada güral porselen almanı tavsiye ederim.benimki kütahya porselen henüz kullanmadım ama evli ablamlarınki de kütahya gayet memnunlar hem görünüş olarak hemde kalite olarak elit bir marka beğeniyorum ben

Benimki (henüz kullanmadım) Kütahya Porselen 85 parça, 12 kişilik.
Toplamda bu da dahil 4 yemek takımım 1 kahvaltı takımım var.
Onlardan kahvaltı takımı ve 2 yemek takımı 6şar kişilik,
diğeri anneannemden kalma Almanyadan getirdiği bir takım, o da 12 kişilik.
Parça sayılarını hatırlamıyorum.

canım bende henüz kullanmadım ama benim aldığım 12 kişilik 70 parça..
neden 70 parça diyecek olursan bu takımın diğerlerinden eksiği fincanları türk kahvesi fincanı ve nescafe fincanı yok ben bunu zaten istememiştim kendime çok güzel 12 kişilik bir türk kahvesi takımı yapmıştım. kahvaltı takımımında fincanları vardı zaten ihtiyaç duymadım.
herkes kendi ihtiyaçlarına göre seçiyor parça sayısını sende bunları düşünerek ona göre karar vermelisin..!
:34:

ben karacadan aldım 85 parça misafir için günlük içinse kütahyanın sadece yemek ve pasta tabaklarını aldım öyle tencere tuzluk biberlik yer kaybından başka bi işe yaramıyo bence

canım birçok marka var yalnız alırsan kütahya yada güral porselen almanı tavsiye ederim.benimki kütahya porselen henüz kullanmadım ama evli ablamlarınki de kütahya gayet memnunlar hem görünüş olarak hemde kalite olarak elit bir marka beğeniyorum ben

Teşekkürler canım bakıcam onlara :)

canım bende henüz kullanmadım ama benim aldığım 12 kişilik 70 parça..
neden 70 parça diyecek olursan bu takımın diğerlerinden eksiği fincanları türk kahvesi fincanı ve nescafe fincanı yok ben bunu zaten istememiştim kendime çok güzel 12 kişilik bir türk kahvesi takımı yapmıştım. kahvaltı takımımında fincanları vardı zaten ihtiyaç duymadım.
herkes kendi ihtiyaçlarına göre seçiyor parça sayısını sende bunları düşünerek ona göre karar vermelisin..!
:34:

Evet haklısın canım bende öyle yapıcam :)

valla canım o benim misafir takımım içinde de gereksiz bişey göremedim.
belki büyük çorba tenceresi kullanılmayabilir ama napim, o var diye de, salata tabaklarından takımın fincanlarından vazgeçemem.
günlük takımım ise sadece 6 kişilik 24 parça güral porselen aldım.
şimdilik yeter bana. daha fazlasına gerek yok çünkü kiracı ve tayinci olunca.

valla canım o benim misafir takımım içinde de gereksiz bişey göremedim.
belki büyük çorba tenceresi kullanılmayabilir ama napim, o var diye de, salata tabaklarından takımın fincanlarından vazgeçemem.
günlük takımım ise sadece 6 kişilik 24 parça güral porselen aldım.
şimdilik yeter bana. daha fazlasına gerek yok çünkü kiracı ve tayinci olunca.
Evet canım ya taşırken kırılır falan yazık olur. :34:

Back
X