Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabıkıde 12 kısılık almalısın ama bazı takımlara göre 12 kısılıklerın parcaları değişio bazısı 84 bazısısı 70 lerde bazı yemek takımlarında fincanlar olmuo.her modelın adet sayısı farklı yanı
walla forumda cok war yemek takımı resmını paylasan.benim aldıgım Paris Antique | Bernardo bu takım..tenceren tawan yoksa tam takım olanlardan al ceyız setı takımlarından
walla forumda cok war yemek takımı resmını paylasan.benim aldıgım Paris Antique | Bernardo bu takım..tenceren tawan yoksa tam takım olanlardan al ceyız setı takımlarından
canım birçok marka var yalnız alırsan kütahya yada güral porselen almanı tavsiye ederim.benimki kütahya porselen henüz kullanmadım ama evli ablamlarınki de kütahya gayet memnunlar hem görünüş olarak hemde kalite olarak elit bir marka beğeniyorum ben
canım bende henüz kullanmadım ama benim aldığım 12 kişilik 70 parça..
neden 70 parça diyecek olursan bu takımın diğerlerinden eksiği fincanları türk kahvesi fincanı ve nescafe fincanı yok ben bunu zaten istememiştim kendime çok güzel 12 kişilik bir türk kahvesi takımı yapmıştım. kahvaltı takımımında fincanları vardı zaten ihtiyaç duymadım.
herkes kendi ihtiyaçlarına göre seçiyor parça sayısını sende bunları düşünerek ona göre karar vermelisin..!![]()
Bende öyle yapıcam ya alma falan dediler emin olamadım :44:hisar 85 parça aldım bende.
Evet canım ya taşırken kırılır falan yazık olur.valla canım o benim misafir takımım içinde de gereksiz bişey göremedim.
belki büyük çorba tenceresi kullanılmayabilir ama napim, o var diye de, salata tabaklarından takımın fincanlarından vazgeçemem.
günlük takımım ise sadece 6 kişilik 24 parça güral porselen aldım.
şimdilik yeter bana. daha fazlasına gerek yok çünkü kiracı ve tayinci olunca.