- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
-
- Konu Sahibi misss_girl
tamam canım teşekkür ederim ilk fırsatta karacaya bakacağım inşallah bulabilirim...pardon canım evet karaca..karaca emsanın ürünlerini satıyor,bir bak olma ihtimali yüksek
çokkkk teşekkür ederim canım sanırım fikrim değişti 2.yi değerlendireceğim başka önerilerede açığım:)Bencede 2. takım dha güzel . ÇKB takımları canım hemen hemen aynı kalite bakımından. Hepsinde dikkat etmek gerekiyor su lekesi kalıyor . Onun haricinde pek bişey olmaz bence hem zaten misafire kullanacaksın
teşekkür ederim canım ama bende nedense sade şeyleri sevemiyorum beğenemiyorum hiç2.resimdeki ckb Emsan duru serisi aynisinin gumus rengi mat olanini tercih ettim ceyiz icin cok kibar bir takim.. Eger kesinlikle gosterdigin yemek takimlarindan biri olacaksa altin sarisi olan yakisacaktir yanina... Ama bence bu yemek takimlarina nazaran biraz daha sade kibar modeller bak bunlardan yarin oburgun sikilacaksin ve pisman olabilirsin.. Birde soyle bir sey soyliyeyim ckb takimin altin sarisi olan kisimlarinda ilerde sorun yasarmisin onuda bir dusun emsanin urunlerinde soyulma filan belki olmaz zannetmiyorum ama matlasma renk degistirme olabilirmi acaba diye dusunmedim degil acikcasi...
altın kaplamalı ürünleri indirimede girse çok pahalı aslında altın kaplamalı düşünmüyordum ama bunu görünce hoş olur diye düşündüm birde diğer hisar modelini çok beğenmedi arkadşlar o yüzden emsana dhada bir kaydım sanki yoksa hisarın koyduğum fotoğraftki takımı düşünüyordumcanım sadece görünüme bakma derim
hisar kalitesinin yanında emsanın esamesi okunmaz
üç yılı aşkındır hisar çatal kaşık setimi kullanıyorum
ilk günkü gibi pırıl pırıl
bir de altın kaplamalı ürünlerde kaliteye özellikle dikkat edilmeli
hisarın da altın kaplamalı ürünleri var
illa öyle istiyorsan indirimleri takip et canım
tercih seninaltın kaplamalı ürünleri indirimede girse çok pahalı aslında altın kaplamalı düşünmüyordum ama bunu görünce hoş olur diye düşündüm birde diğer hisar modelini çok beğenmedi arkadşlar o yüzden emsana dhada bir kaydım sanki yoksa hisarın koyduğum fotoğraftki takımı düşünüyordum
offf çok kararsızım...çok teşekkür eederim canımmmtercih senin
hadi yaaa bak bunu duyduğum iyi oldu .... çok sağol canım yaa peki hisarın hangi modelini beğenmiştin benim beğendiğim güzel değilmi ? birde nasıl 500 e aldın o takımı 1.300 gerçek fiyatıbence başka markalara bak karaca ve emsanın çeliği hakkında çok kötü yorumlar okudum ben.6 ay önce evlenen bi arkadaşım da emsan aldı annesinde yemek yiyip eve geçiyorlar çaylarını evde içiyorlar ve çay kaşıkları şimdiden kararmış..ben hisarın mağazasına girip iki takim arasında kalım biri hisar biri aryıldızdı..aryıldız olanı aldım onunda gold olanı vardı senin beğendiğin modele de benziyor bi bak derim. ar yıldız le select ürünün adı..sitede fiyatı yüksek ama ben 500e aldım 2 ay önce hisarın mağazasından..
canımmmmm çook teşekkür ederim ilgin ve alakan için zahmetin için....daha 2 hafta önce izmir optimumdaydm hisarada girdim ama o kadar dikkatli bakmamıştm keşke baksaydımm neyse artık ama bilmiyorum bu kadar indirim olur mu? acaba seninki gold olmadığı için mi fiatı böyle çünkü goldlarda fiat çıkıyor .. başka önerin var mı yemek takımıma uyacak birde aryıldızdaki modellere bakayım o zaman...çooook şaşırdım yemek takımındaki bıçağın bu kadar keskin olmasınaa:)ben izmirde oturuyorum gaziemir optimumdaki hisar mağazasından aldım..ara ara böyle indirimler yapılıyor zaten onlardan birine denk geldim sanırım,hala aynı mı fiyatı bilemiyorum.belki de ellerinde uzun süre durup alınmadıysa fiyatı düşürmüş olabilirler ben baktığımda 10-15 tane çkb indirimdeydi hisar-aryıldız karışık.bende ar yıldız le select aldm ama gümüş rengini aldım benim yemek takımımda gold yok diye.çatalın batması,bıçağın kesmesi de çok önemli tabi ben alırken dikkat etmek aklıma gelmemişti eve götürdüğümde aklıma geldi gayri ihtiyari bıçağı kotuma sürttüm resmen kotu çizdi..sonuç olarak bacağım diye bastırmamıştım üstelik. kotu çiziyorsa iyi kesiyordur diye düşünüyorum :) telefondan fotoğraf yüklemeyi başarırsam kotun çiziğini çekip koyarım :)
bende öyle yapıyorum canım bende büyük parçaları başta alayım dedim tencere ymek takımı kahvaltı takımı bunları aldım çatal kaşığada karar verip biran önce almak istiyorum bakalım .... izmiri ben pek bilmiyorum böyle mutfak eşyası alabileceğim nereler var değişik tabak çatak baharatlık sunum için değişik şeyler filan canımrica ederim ne demek :) bende çok araştırıyorum almadan o yüzden fikrimi söyliyim dedim. goldlar dediğin gibi daha pahalı oluyor sanırım,ama onların da indirimi olur illaki..acelen yoksa biraz bekle,belki iyi bi indirime denk gelirsin.ben önce yemek takımıyla çkb takımı aldm büyük parçalar aradan çıksın diye ama şimdi yemek takımını iade edince biraz beklemeye karar verdim bi indirim falan denk gelmezse nasılsa normal fiyatına almak zorunda kalcam acele etmiyim dedim belki denk gelir diye.
bende netten araştrdğmda orayı gördüm gidersen haberim olsn canımyanlış kişiye sordun :) bende pek bilmiyorum. gaziemirde oturuyorum diye optimumdan ve internetten beğenmeye çalışıyorum.ama pınarbaşında bi fincancılar çarşısı varmış baharat takımı diğer ıvır zıvırlar için oraya gitmeyi düşünüyorum orda bir sürü mağaza varmış diye duydum.belki yarın giderim ama pek niyetim yok gidersem yazarım