- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
-
- Konu Sahibi misss_girl
teşekkür ederim canım öncelikle güzel yorumun için.. ilk çatal bıçak takımı fotoğraftaki kadar kaba değil ama bilmiyorum klasik çatal bıçak takımına alşk oldğm için galiba hoşuma gitti bu takım:) normalde sade ve mat tercih ediyorlar onlarda bana çok düz geliyor..ikinciyi daha yeni gördüm netten ve çok hoşuma gitti ama ttonları nasıl olur tutar mı acaba yada kötü duru mu diye aklıma takıldıCanim ilk yorum benden olsun :)
Ben ikinci CKB takimini tercih ederdim, cünkü begendigin yemek takimlarinda altin rengi var, güzel uyum saglar bence . Bir de ilk CKB takim biraz fazla günlük geldi bana. Biraz daha zarif ve ince bir sey tercih edilmeli misafir için, bana göre
Umarim yardimci olabilmisimdir
teşekkür ederim canım öncelikle güzel yorumun için.. ilk çatal bıçak takımı fotoğraftaki kadar kaba değil ama bilmiyorum klasik çatal bıçak takımına alşk oldğm için galiba hoşuma gitti bu takım:) normalde sade ve mat tercih ediyorlar onlarda bana çok düz geliyor..ikinciyi daha yeni gördüm netten ve çok hoşuma gitti ama ttonları nasıl olur tutar mı acaba yada kötü duru mu diye aklıma takıldı
mat parlak onda değilimde çünkü parlak hoşuma gidiyor...birde emsan kalite olarak nasıldır ? neyse canım ben büyük parçalarda birz kararsız kalabiliyorum çoooookkk teşekkür ederim.....Bence ilk takimin modeline yaklasan günlük alabilirsin, cünkü gerçekten kullanislik oluyorlar . Ama ikinci hos olabilir tabaklarinla beraber.
Benim aklimda mat degilde parlak daha çok tercih ediliyor gibi ... bilmiyorum , belki yanlis hatirliyorum... biraz internetten arastir istersen
mat parlak onda değilimde çünkü parlak hoşuma gidiyor...birde emsan kalite olarak nasıldır ? neyse canım ben büyük parçalarda birz kararsız kalabiliyorum çoooookkk teşekkür ederim.....
teşekkür ederim o yüzden tereddütte kaldım:)Emsan'in çelikleri hakkinda bazilari iyi bazilarida çok kötü yorum yapiyor, sen iyice arastirSaglicakla kal
yok yok ben çeyizlerimi alamayacağım bu gidişle tam birşeye karar veriyorum sonra başka birşey görüyorum kafam karışıyor bu sefer birde çok detaycıyım sanırım sizdede öyle oluyor mu? hisarın ucu sarı olanlar çok pahalı canım ya dediğin gibiben ikinciyi daha çok beğendim model olarak. emsanla ilgili çelişkili yorumlar yapılmasının sebebi aslında yılların güvenilir markasıyken bir anda batması ve üzerine 3 kez el değiştirmesi. benim annemin çeyizinden kalma bir sürü emsan şey var, o kadar kaliteliler ki hala kullanıyoruz ama şimdiki ürünler o kadar kaliteli midir bilemiyorum çünkü üreticileri farklı. yine de çelik sonuçta, ne kadar kötü olabilir ki? diye düşünüyorum ve 2. takım diyorum:) bu arada hisarın da bu şekilde uçları sarı modeli var, ama set alıyorsun sanırım, gold modelleri seçince fiyat çok yükseliyor.
ben de günlük çatal bıçak takımımı aldım da misafirlik için sarılı bir takım bakıyorum ve matları sevmiyorum. internet sitesinden narin'in iki modelinin altınlı versiyonunu beğendim ama mağazada elime alıp da görmedim. onlarda 89 parçalar 800 liraya geliyor. nehir'de de bir tane sarılı model beğendim o yaklaşık 500 liraya geliyor. ama benim misafir yemek takımım belli değil henüz o yüzden almıyorum şimdilik. tüketici hukuku çalışan ve markaların kalitesini ayıba karşı tekeffülden açılan davalara bakarak değerlendiren biri olarak türk markalarının hepsinin üç aşağı beş yukarı aynı kalitede olduklarını düşünüyorum ki buna üretim tesisleri türkiyede olan jumbo'yu da dahil edebilirim, o açıdan önceliğim markadan ziyade modelin alacağım yemek takımına uyması. e o da belli değil dediğim gibi:) ama narin'de sarılı çok alternatif var bir göz atmanı tavsiye ederim: http://narinmetal.com/TR/urun-kategori/catal-kasik-bicak/yok yok ben çeyizlerimi alamayacağım bu gidişle tam birşeye karar veriyorum sonra başka birşey görüyorum kafam karışıyor bu sefer birde çok detaycıyım sanırım sizdede öyle oluyor mu? hisarın ucu sarı olanlar çok pahalı canım ya dediğin gibibelli bir süre sonra gold tarafının rengi filn değişirse birde ton olarak nasıl uyarmı sence? başka model önerisinede açığım buarada
narinde ki modeller çok ağır geldi bana canım emsanın bu modeli internette 400 filnda vr o yüzdende sıcak baktım açıkcası bende mağazada bakıp görmedim bazı şeyleri nette çok beğenerek gidip bakıyorm mağazaya hiç beğenmiyorum bakalım biraz daha bekleyecek sanırım bu çatal kaşık meselesi..ben de günlük çatal bıçak takımımı aldım da misafirlik için sarılı bir takım bakıyorum ve matları sevmiyorum. internet sitesinden narin'in iki modelinin altınlı versiyonunu beğendim ama mağazada elime alıp da görmedim. onlarda 89 parçalar 800 liraya geliyor. nehir'de de bir tane sarılı model beğendim o yaklaşık 500 liraya geliyor. ama benim misafir yemek takımım belli değil henüz o yüzden almıyorum şimdilik. tüketici hukuku çalışan ve markaların kalitesini ayıba karşı tekeffülden açılan davalara bakarak değerlendiren biri olarak türk markalarının hepsinin üç aşağı beş yukarı aynı kalitede olduklarını düşünüyorum ki buna üretim tesisleri türkiyede olan jumbo'yu da dahil edebilirim, o açıdan önceliğim markadan ziyade modelin alacağım yemek takımına uyması. e o da belli değil dediğim gibi:) ama narin'de sarılı çok alternatif var bir göz atmanı tavsiye ederim: http://narinmetal.com/TR/urun-kategori/catal-kasik-bicak/
yakından nasıl güzel mi göründüğü gibi mi canım..bakalım benim görme fırsatım olmadı daha birde baktığın yerde fiatı ne kadardı?2. takımı tercih et canım.bende çok beğeniyorum bu takımı,yakından da inceledim...yemek takımımı almadım henüz,seninki gibi bir takım alırsam bunu alıcam inşallah bende
karacan yazmışsın canım karaca mı ...netten baktım emsan mağazalarını bulamadım burda karaca var aama varmıdır burdadakaracandan bakmıştım net fiyatını hatırlamıyorum 470civarıydı sanırım.yakından da çok güzel canım