Tesekkurler :))Evet 1. olan sade ve hoş duruyor
Sanırım bende 1.yi alacağım teşekkür ederim fikriniz için:)Ben olsam 1.alirdim altın detayları cok hoş
:)) çok teşekkür ederim fikriniz içinKesinlikle 1. Olan çok şık.
Yemek takımı cok güzel diger parçaları neler setin? Fiyatı cok pahalı geldi banaMerhaba bugun dolasirlen daha once bernardoda begendigim fakat bittigini sandigim bu takimi set halinde buldum son kalan urun oldugundan sizce nasil
Duduklu tencere seti seramik tencere seti catal bicak seti 12 kisilik kahvalti takimi ve catal bicak seti normlde yemek takimi 3500 idi tek kaldi internette yoktu bitti grunuyordu orada tek kalinca evlilik srti yapismlar setleride kendi istegmz dogrultusunda secebiliyoruz muhadil urunlerleYemek takımı cok güzel diger parçaları neler setin? Fiyatı cok pahalı geldi bana
Ona yakından baktım bugun fakat 3500 tl kendisi zaten tek kalmis fakat bi kac parcasi kirilmisti o yuzden vazgectim aslinda hedef o idi ama buda aradgm bi urundu gorunce sevindim :)1 çok güzel
Ona yakından baktım bugun fakat 3500 tl kendisi zaten tek kalmis fakat bi kac parcasi kirilmisti o yuzden vazgectim aslinda hedef o idi ama buda aradgm bi urundu gorunce sevindim :)
Merhaba bugun dolasirlen daha once bernardoda begendigim fakat bittigini sandigim bu takimi set halinde buldum son kalan urun oldugundan sizce nasil
Buda bernardo marka 86 parca ama tek kalan urun internette satisi yoktu magazada tek kaldigi icin evlilik paketine cevrmisler ilk olan prouna markaydi bu da bernardonun royal bone china serisi iki takimda kemik tozu ile guclndrmis ince ypida:)Bu da güzel evet ama ilk olanı çook beğendim. .
Bu ne kadar kaç parça markası ne ?
Merhaba bugun dolasirlen daha once bernardoda begendigim fakat bittigini sandigim bu takimi set halinde buldum son kalan urun oldugundan sizce nasil
Evet oyle bir durumda soz konusu fakat soyle bor durum soz konusu sete dahil olan her urunu yenileri geldikce ona muhadil fiyattako urunle degistrbiliyorlar yani bunu aldgmda diyelim baska bi yemk takimini begendgmde onunla degistrebiliorum hemde kendi fiyatiyla yemk takimi normlde 3500 tl idi tek basina daha oncesindende biliodum birincisi tek basina 3500 tl o biraz skntiliydi:)1 numaralı resim güzel. Bernardo'daki setler de güzel ama pembeden sıkılır mısın bilmem. Bir yılbaşı sofrasında va kullanılmaz gibi geliyor, beyaz takımı her renk masa örtüsü ile kullanabilirmişsin gibi.
Öte yandan da zarif geldi bana, ben beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?