• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek takımı

Kontes001

Mutlu olmayı bileceksin her daim...
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
10.909
17.543
498
Kızlar yemek takımınızi kaca aldıniz ve hangi marka. Uygun Fiyatli pahali olmayan birsey almam lazım

Benim evlendiğim 3.5 yıl oldu o zaman internetten alışveriş bu kadar yaygın değildi seçme şansı çok fazla yoktu daha doğrusu ben o zaman çeyiz eşyaları satan yerden Evkur gibi yemek takımı dahil aynı yerden almıştım taksitle gayet uygun oluyor sende taksitle bu tip yerlerden iyi markalı ürünler satın alabilirsin. Taksit olduğu için çok fazla zorlamaz seni diye düşünüyorum. Ayrıca kaça aldığımı da hatırlamıyorum sadece kütayha porselen gayet kaliteli ve güzel bir yemek takımım var bir düşün derim.

Uygun fiyata güzel bir yemek takımı istiyorsan bence Korkmaz tercih edebilirsin. Bir çok firma gibi onun da ürünleri 10 yıl garantili. Herhangi bir olay durumunda garantisi var yani. Hem fiyatları da öyle diğer markalar gibi uçuk değil.
Biraz daha iyi bir şeyler alabilirim dersen Bernardo yu da tercih edebilirsin. Tamamen yemek takımlarına ne kadar bir bütçe ayırmanla alakalı durum.

ben karacadan aldım yeni. 1200 liraya yeni çıkan bir model ve çok şık asla modası geçmeyecek bir takım. uygun olsun diyorsan bievin çok cici yemek takımları var 500-600 lira aralığında. bu akşam baktım onlara da :)görünüm olarak nasıl bir ürün aradığına bağlı aslında

Çok fazla bütçe ayırmadıysanız 6 kişilik alabilirsiniz. İnsan çok para verince tabağın kenarı çizilse çok üzülüyor. Halbuki eşya hizmet etmeli bize. stres sebebi olmamalı.

Bernardo'dan Twinkle adlı modeli aldım. 2-3 ay önce büyük bir indirim vardı 1800 tlye geldi. Kare bonechina bir model. Yanında da 12 kişilik çatal bıçak takımı hediyeydi.

Back