Yemek Takımı YARDIMM

rabiakcay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
5
4
31
Merhaba arkadaşlar. Çeyiz hazırlığı için setlere bakıyorum. yemek takımı kahvaltı takımı çatal kaşık takımı ve tencere takımı olan setlerden düşünüyorum. bugün baya dolaştım. Bernardo hakkında hiç iyi şeyler duymadım o yüzden baştan eledim. Karaca , Emsan ,Pierre Cardin ve Korkmaz bu 4ü arasında kaldım. hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum. kalite , sağlamlık, satış sonrası hizmet açısından bu markalar arasından yada önerdiğiniz baska markalar varsa, fikir verebilirseniz çok sevinirim. sağolun şimdiden
Fiyatlar Piere Cardin - 2.195
Karaca - 2.197
Korkmaz - 1.900
Emsan - 2.100

Karacanin takimlarindanda cok sikayet var.Korkmazin takimlari iyi garantide sorun yasamazsin. Seceneklerinin arasinda yok ama Porselende ilk ve tek tercihim Kutahya porselen kaliteli ve satis sonrasinda urunlerinin arkasinda tavsiye ederim

Bende böyle bir konu açıcaktım pek yorum yapan olmamış bende alıcam da karaca düşünüyorum 2.799 gibi bir fiyatı var çatal bıçak yemek takımı tencere takımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…