• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek takimi ve ev esyalari

betulozsalih

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
9
3
8
34
Arkadaslar yemek takimini set olarak dusunuyorum sizce nerden almaliyim uygun olursa daha iyi olur tabi fikirlerinizi bekliyorum ve tabi diger esyalar icinde fikirlerinizide bekliyorum

kesinlikle Karaca almalısın bende ondan almayı düşünüyorum hatta günlük yemek takımını bile aldım 170 tl'ye.. ev shop diye bir magaza var inşhll bulunduğun yerde vardır.. karacanın yemek takımı orada 1.400 içerisinde ise yemek takımı (her biri 12 parça), bardak takımı,çatal bıcak seti,kahvaltı takımı full tuzluk yumurtalık ne ararsan var,çelik tencere seti 3 lü, düdüklüsü ve bir tane tava bulunuyor içinde hepsi dahil 1.400 tl mutlaka bakmalısın derim zira ben de ev shopdan alacagım :))))

kesinlikle Karaca almalısın bende ondan almayı düşünüyorum hatta günlük yemek takımını bile aldım 170 tl'ye.. ev shop diye bir magaza var inşhll bulunduğun yerde vardır.. karacanın yemek takımı orada 1.400 içerisinde ise yemek takımı (her biri 12 parça), bardak takımı,çatal bıcak seti,kahvaltı takımı full tuzluk yumurtalık ne ararsan var,çelik tencere seti 3 lü, düdüklüsü ve bir tane tava bulunuyor içinde hepsi dahil 1.400 tl mutlaka bakmalısın derim zira ben de ev shopdan alacagım :))))[/Qc schafer iyi değil mi canım ya bende ev shop tan alacam schafer almayı düşünüyordum 2,100tl diyor

bernardo ve esse vazgeçilmezim.yemek takımı kampanyası oluyor bernardo da sürekli ben o şekilde aldım. yemek takımı çatal bıçak seti ve 200 tl hediye çeki şekilde kampanya vardı.yalnız bardak ve kadeh alacaksan baskılı alma derim makineye atamıyorsun.

Son düzenleme:
Back