Mutfak Dekorasyonu Yemek takımı ve bulaşık makinesinde 30 derece olmaması sorunu

kolera9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
957
297
Kızlar 12 kişilik yemek takımımın gümüş renginde desenleri var, bunu alırken makineye atın kesinlikle çıkmaz dediler ama kaç derece dediklerine dikkat etmemiştim. Geçen aldığım mağazaya tekrar gittim ben bunu bulaşık makinesinde kaç derecede yıkayabilirim diye, işte 30-40 derece falan diyolar, iyi de şuan baktığım hiçbir bulaşık makinesinde 30-40 derece yokki ya?? Napıcam nası yıkıcam bilemedim en düşük 45 derece gördüm ben :KK43:

muhtemelen gittiğiniz mağazadaki çalışanlar makina da 30-40 derece olmadığını bilmediği için öyle demişlerdir. Bulaşık makinasına atılmasını açıkcası ben çok tavsiye etmiyorum(yemek takımlarımın yaldızları çıkmaya başladı) ama kullanılcaksa da uygun tablet veya sıvı sabunu bulmanızı tavsiye ederim

muhtemelen gittiğiniz mağazadaki çalışanlar makina da 30-40 derece olmadığını bilmediği için öyle demişlerdir. Bulaşık makinasına atılmasını açıkcası ben çok tavsiye etmiyorum(yemek takımlarımın yaldızları çıkmaya başladı) ama kullanılcaksa da uygun tablet veya sıvı sabunu bulmanızı tavsiye ederim

Kalabalık misafir geldiğinde o kadar bulaşığı elimde yıkayamam ki , alırken üstüne basa basa makinede yıkanıyo dedikleri için almıştım üzüldüm şimdi :KK43:

X