2 takımım var biri Kütahya porselen diğerini hatırlamıyorum ama ikisi de gümüş desenli.
Senelerdir 50 derecede yıkıyorum, hatta bazen 65 de de yıkadığım oluyor.
Hiç bir sorun yaşamadım.
7-8 sene calgonit finish tablet kullandım.İnşallah bende yıkayabilirim :d nasıl deterjan kullanıyosunuz?
3 saatte yakın yıkıyor bulaşık makinesi bir sorun olmadı derecesi 50-65 arası değişiyor ben toz deterjan kullanıyorum bimin deterjanı tabletler çiziyor bence.İnşallah bende yıkayabilirim :d nasıl deterjan kullanıyosunuz?
7-8 sene calgonit finish tablet kullandım.
son bir kaç senedir de fairy tablet kulalnıyorum. Fairy bence daha iyi.
3 saatte yakın yıkıyor bulaşık makinesi bir sorun olmadı derecesi 50-65 arası değişiyor ben toz deterjan kullanıyorum bimin deterjanı tabletler çiziyor bence.
Ben bir-iki kere gümüş renkli ve desenli takımımı 70 dereceye attım, hiç bşr deformasyon olmadı ama sürekli yüksek derecede yıkanırsa nasıl olur bilemem.
3 saatte yakın yıkıyor bulaşık makinesi bir sorun olmadı derecesi 50-65 arası değişiyor ben toz deterjan kullanıyorum bimin deterjanı tabletler çiziyor bence.
11 senedir tablet kullanıyorum tabii ki değişikliklere ayak uydurdum, denedim v.s. ama çizilme gibi bir sorunumu sadece kalitesiz bardaklarda yaşadım. Toz deterjan bana külfet gibi geliyor.evet aldığım yerde de tablet kullanmayın çizer dediler ama toz da önermediler, sıvı deterjan kullanın demişlerdi
Makineyi alırken kurmaya gelen serviste önermemişti çizilme yapar diye hatta yine içinde oluyordu makinenin kullandım çizildi markası iyiydi bardakların,toz yada sıvı kullanın demişti.11 senedir tablet kullanıyorum tabii ki değişikliklere ayak uydurdum, denedim v.s. ama çizilme gibi bir sorunumu sadece kalitesiz bardaklarda yaşadım. Toz deterjan bana külfet gibi geliyor.
Bende elimde yıkamayı düşünüyorum kime sorduysam her markanın desenleri çıkıyor dedi eski zaman porselenleri hariç benim tabaklarımda gümüşlü motifler var o kadar para veriliyor desen çıkarsa cinnet şov
11 senedir tablet kullanıyorum tabii ki değişikliklere ayak uydurdum, denedim v.s. ama çizilme gibi bir sorunumu sadece kalitesiz bardaklarda yaşadım. Toz deterjan bana külfet gibi geliyor.
Makineyi alırken kurmaya gelen serviste önermemişti çizilme yapar diye hatta yine içinde oluyordu makinenin kullandım çizildi markası iyiydi bardakların,toz yada sıvı kullanın demişti.