Yemek takımı ve bulaşık makinesinde 30 derece olmaması sorunu

kolera9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
957
297
Kızlar 12 kişilik yemek takımımın gümüş renginde desenleri var, bunu alırken makineye atın kesinlikle çıkmaz dediler ama kaç derece dediklerine dikkat etmemiştim. Geçen aldığım mağazaya tekrar gittim ben bunu bulaşık makinesinde kaç derecede yıkayabilirim diye, işte 30-40 derece falan diyolar, iyi de şuan baktığım hiçbir bulaşık makinesinde 30-40 derece yokki ya?? Napıcam nası yıkıcam bilemedim en düşük 45 derece gördüm ben :KK43:

2 takımım var biri Kütahya porselen diğerini hatırlamıyorum ama ikisi de gümüş desenli.
Senelerdir 50 derecede yıkıyorum, hatta bazen 65 de de yıkadığım oluyor.
Hiç bir sorun yaşamadım.

2 takımım var biri Kütahya porselen diğerini hatırlamıyorum ama ikisi de gümüş desenli.
Senelerdir 50 derecede yıkıyorum, hatta bazen 65 de de yıkadığım oluyor.
Hiç bir sorun yaşamadım.

İnşallah bende yıkayabilirim :d nasıl deterjan kullanıyosunuz?

İnşallah bende yıkayabilirim :d nasıl deterjan kullanıyosunuz?
3 saatte yakın yıkıyor bulaşık makinesi bir sorun olmadı derecesi 50-65 arası değişiyor ben toz deterjan kullanıyorum bimin deterjanı tabletler çiziyor bence.

7-8 sene calgonit finish tablet kullandım.
son bir kaç senedir de fairy tablet kulalnıyorum. Fairy bence daha iyi.

3 saatte yakın yıkıyor bulaşık makinesi bir sorun olmadı derecesi 50-65 arası değişiyor ben toz deterjan kullanıyorum bimin deterjanı tabletler çiziyor bence.

evet aldığım yerde de tablet kullanmayın çizer dediler ama toz da önermediler, sıvı deterjan kullanın demişlerdi

Ben bir-iki kere gümüş renkli ve desenli takımımı 70 dereceye attım, hiç bşr deformasyon olmadı ama sürekli yüksek derecede yıkanırsa nasıl olur bilemem.

Bende elimde yıkamayı düşünüyorum kime sorduysam her markanın desenleri çıkıyor dedi eski zaman porselenleri hariç benim tabaklarımda gümüşlü motifler var o kadar para veriliyor desen çıkarsa cinnet şov:bicak:

evet aldığım yerde de tablet kullanmayın çizer dediler ama toz da önermediler, sıvı deterjan kullanın demişlerdi
11 senedir tablet kullanıyorum tabii ki değişikliklere ayak uydurdum, denedim v.s. ama çizilme gibi bir sorunumu sadece kalitesiz bardaklarda yaşadım. Toz deterjan bana külfet gibi geliyor.

11 senedir tablet kullanıyorum tabii ki değişikliklere ayak uydurdum, denedim v.s. ama çizilme gibi bir sorunumu sadece kalitesiz bardaklarda yaşadım. Toz deterjan bana külfet gibi geliyor.
Makineyi alırken kurmaya gelen serviste önermemişti çizilme yapar diye hatta yine içinde oluyordu makinenin kullandım çizildi markası iyiydi bardakların,toz yada sıvı kullanın demişti.

Bende elimde yıkamayı düşünüyorum kime sorduysam her markanın desenleri çıkıyor dedi eski zaman porselenleri hariç benim tabaklarımda gümüşlü motifler var o kadar para veriliyor desen çıkarsa cinnet şov:bicak:

ay evet yaa:KK57: ama yani o kadar tabağı da elimde yıkamayla uğraşamam gibime geliyoe bilemedim ya neden desenli aldıysam öf :KK70:

Makineyi alırken kurmaya gelen serviste önermemişti çizilme yapar diye hatta yine içinde oluyordu makinenin kullandım çizildi markası iyiydi bardakların,toz yada sıvı kullanın demişti.

bana da sıvı kullanın dediler aynen

X