yemek takımı konusunda yardım ltfn

MucizesinSen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
579
0
116
38
İstanbul
buradaki yorumları okuduktan sonra reklamları dönen çeyiz setlerini tercih etmedim. çatal kaşık takımı tencere düdüklü vs vs hepsini farklı markalardan tamamladım geriye bir tek yemektakımım kalıyor.
kütahya porselen tercihim fakat fiyatlar baya pahalı fabrika satış mağzası nerede olduğu konusunda bilgisi olan var mı??

bana porselen konusunda tavsiye edeceğiniz markalar neler ve fiyatları?

Royal King Bone China derim çok şık ve zarif modelleri var ayrıca kaliteli de . rekabetpazari.com dan modellerine bakabilirsin. Ben de royal king den aldım. Fiyatı 900 TL idi. Kütahya Porselenin kalitesine diyecek hiçbirşeyim yok ama modelleri çok klasik bence. Tabiki karar senin. Umarım içine sinen bir takım bulabilirsin. Bol şans :)

kütahya porselenin istanbulda anadolu yakasında, e-5 yol üstünde cevizli-kartal civarında fabrika satış mağazası varmış.gitmedim ama bizimkilerden duymuştum.

canım hayırlı olsun çeyizin.

fabrika satış mağzalarını gezdim ben cevizlide oturyordum. ama inan fiyatlar aynı ucuz ürünler de var ama güzel değiller.

ben bernardodan aldım. çok memnun kaldım. bi daha alsam şüphe duymadan giderim. 5 yıl parça garantisi filan var. fiyatlar ürüne göre değişir benim takımım 2009da aldım, 700 dü ama 100 lira da hediye çeki vermişlerdi. 600e geldi servis tabağı aldım o çekle de.

makinede yıkıyorum yıpranma filan yok.

Back