• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek takımı için yardım eder misiniz kızlar :(

Simselam

EslemLina'nın annesi
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
180
33
73
kızlar yaklaşık 1 yıl sonra evlenicem Allahın izniyle sözlüm uzman çavuş olduğu için yerleşik bi hayatımız olmıycak 12 kişilik yemek takımı almama gerek var mı yoksa 6 kişilik 48 parça bi yemek takımı yeterli olur mu beğendiğim takım karacanın vals takımı 48 parçadan oluşuyor bana göre kullanışlı parçaları var ama kimisi 12 kişilik al diyor kafam karıştı sizce ne yapmalıyım?

Canım kimsenin ne söylediği önemli değil, eğer sen 48 parçalık takımı beğendiysen ve yeterli olduğuna inanıyorsan onu al... Ben 12 kişilik takım aldım çünkü arkadaşlarımız gelir gider, ailelerimiz farklı şehirlerde yaşıyor onlar gelince kalabalık oluruz vs diye... Yani kendi ihtiyaçlarına göre hareket et, zaten hiç bir zaman tam olarak herkesi mutlu edemezsin :34::34:

Canım kimsenin ne söylediği önemli değil, eğer sen 48 parçalık takımı beğendiysen ve yeterli olduğuna inanıyorsan onu al... Ben 12 kişilik takım aldım çünkü arkadaşlarımız gelir gider, ailelerimiz farklı şehirlerde yaşıyor onlar gelince kalabalık oluruz vs diye... Yani kendi ihtiyaçlarına göre hareket et, zaten hiç bir zaman tam olarak herkesi mutlu edemezsin :34::34:

aslında gönül ister tam takım olsun ama sürekli ev taşıycaz canım bide nerde olucağımız belli olmaz ailelerimizde gelirse zaten benim bi tek annem var sözlümün ailesi kalabalık ama hepsi aynı anda gelemez çalışıyolar çünkü yeterli olur diye düşünüyorum :)

birde uygun fiyatlı kullanışlı çatal bıçak takımı ne önerirsiniz

canım nehir markanın çkb seti uygun olur hep tavsiye ederim.

tatlım; eşine de sor bence nasıl bir misafir etme potansiyeliniz olacak.. uzman çavuş olduğunu yazmışsın; devreleri, komutanları falan gelirse zorluk çıkmasın.. Ben de 6 kişilik alayım diye düşünmüştüm ama 12 kişilik aldım yetmedi kadeh takımlarını da 12ye tamamlattırdı annem gelen giden çok olur diye.. 1 yıl varmış daha; kapsamlı bir takım bile alsan o zaman kadar borcunu da ödemiş olursun diye düşünüyorum..
tayin olur ama eskisi gibi sıkıntı yaşanmıyor taşınmalarda; kırılan parçaların garantisi varmı karacada? eğer yoksa zaten el sürme derim ben.

Bence bir tane 12 kişilik takım al o hem size hemö misafirlerinize yeterli olur 6 kişiden fazla geldigini düşün koşa koşa komşulara tabak aramaya çıkmıcaksın heralde :)

canım nişanlım ve ben ikimizde memur ikimizde tayinciyiz ama ben yine de 12 kişilik aldım. sadece misafiri düşünme sana da yetmeyecek zaten 1 öğünde iki kişi olsa dahi bir sürü tabak kirleniyor ve bulaşık makinası da olduğu için biriktiremeden hemen yıkamak zorunda kalacaksın

Evde tabak kaşık çatal her daim fazla olması gerekir.sadece aile açısından bakma olaya.arkadaş edineceksiniz gelen giden olacak...ileride kendine bile yetmeyecek zaten.

kızlar yaklaşık 1 yıl sonra evlenicem Allahın izniyle sözlüm uzman çavuş olduğu için yerleşik bi hayatımız olmıycak 12 kişilik yemek takımı almama gerek var mı yoksa 6 kişilik 48 parça bi yemek takımı yeterli olur mu beğendiğim takım karacanın vals takımı 48 parçadan oluşuyor bana göre kullanışlı parçaları var ama kimisi 12 kişilik al diyor kafam karıştı sizce ne yapmalıyım?

12 kişilik ideal bence

Back
X