Mutfak Dekorasyonu yemek takımı alacagım fikir lutfen

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.699
1.137
merhaba

spor bi insanım ama bir çok kişiye sorsam gunluk yemek takımını nasıl alırsan al misafir takımn şık olsun diyor. tarzıma uygun değil. gunluk takımı neyse de buldum..
Bir de ben öyle 60parça 89 parça vs istemiyorum.. 6+6 kişilik toplam 12 kişiliğe tamamlayacağım. biliyorum onlarda da salata kayık tabak yok. Gerek yok şimdi cam oval hafif derin salata kaseleri var onları kullanmak istiyorum. . Misafir için aşağıdaki takımları buldum .. Sizce nasıllar?

Eklentiler

• 153.03.07.7446-1-900.jpg
    153.03.07.7446-1-900.jpg
    245,8 KB · Görüntüleme: 170
  • 9589057060914.jpg
    9589057060914.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 206
  • schafer-alize-yemek-takimi-24-parca-siyah-6-kiilik-yemek-takmlar-schafer-87494-16-B.jpg
    schafer-alize-yemek-takimi-24-parca-siyah-6-kiilik-yemek-takmlar-schafer-87494-16-B.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 152
ortadaki çok güzel aynisi kayinvalidemde var:)
1-2 güzel 3 nurmarayı beğenmedim:)

merhaba

spor bi insanım ama bir çok kişiye sorsam gunluk yemek takımını nasıl alırsan al misafir takımn şık olsun diyor. tarzıma uygun değil. gunluk takımı neyse de buldum..
Bir de ben öyle 60parça 89 parça vs istemiyorum.. 6+6 kişilik toplam 12 kişiliğe tamamlayacağım. biliyorum onlarda da salata kayık tabak yok. Gerek yok şimdi cam oval hafif derin salata kaseleri var onları kullanmak istiyorum. . Misafir için aşağıdaki takımları buldum .. Sizce nasıllar?
canım illa 3 yemek takımından biriyse.. ortadaki :)

merhaba

Ortadaki çok şık duruyor fakat bir kaç sene içinde demode olacak bi model. Ayrıca illaki makineye atmak durumunda kalacaksın kullanım açısındanda pek rahat olmuyor. Bence 1 numara sade ve kullanışlı. İlle renk katmak istersen 6 tane renkli veya desenli servis tabağı alıp kombinleyebilirsin canım.

siz sürekli fikir değiştiriyorsunuz az önce de siyah mat paylaşan sizmiydiniz ? :) açıkçası yukardakileri bilmem de ortada ki ürünn sarı kenarları olması iyi açıkçası.. bir sonra ki yazınızda da siyah mat yemek takımları çok ..

siz sürekli fikir değiştiriyorsunuz az önce de siyah mat paylaşan sizmiydiniz ? :) açıkçası yukardakileri bilmem de ortada ki ürünn sarı kenarları olması iyi açıkçası.. bir sonra ki yazınızda da siyah mat yemek takımları çok ..
evet çok kararsızımmm çünkü ama sanırım siyah mat tamam benm için son söz :KK70:

Konu açılalı olmuş bayağı ama ben de 1 numarayı beğendim. Sade beyaz ve şık. Ben de 6+6 yapmak istiyorum. 12 kişilik setlerde gereksiz parçalar var.

X