yemek odasına ne halı ne de perde uyduramıyorum

nonaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
224
6
66
Balıkesir
çok begenerek yemek aldığım yemek odasına ne halı ne de perde uyduramıyorum..nolur bana da yardm edin..bir aydan az zamanım kaldı ne halım ne perdem var..:59::59::59:

koltuk takımım mor ayaklı kendi komple krem..sizce bu takımı griyle kombinlesemm gri halı alsam.gri fon yapıp içinde mürdüm olan krem tül alsam nasıl olur..uyar mı..bir de merinostan shaggy halı begendım..mor agırlıklı krem..oturma odam olucak yani devamlı üzerinde olucam kullanışlı olur mu? kısa tüylülerin temizliği kolay diolar dogru mu? bi de bazı yerlerinde düğüm düğümm..oraları sacı tozu tuar mı..zamanla basılır mı?off offf ne diosunuzz:43::43::43::43::43:

Eklentiler

• $murdumyeme_2011425123519.webp
    $murdumyeme_2011425123519.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 74
arkadaşım kremle gri nasıl olur bilemiyorum beyaz gibi görünen yerler krem mi?.. mürdümle gri uyumlu olur.. bahsettiğin halıdan kullanmadım ama herkeste var..koltuklar ne renk asıl önemli olan o?

arkadaşım kremle gri nasıl olur bilemiyorum beyaz gibi görünen yerler krem mi?.. mürdümle gri uyumlu olur.. bahsettiğin halıdan kullanmadım ama herkeste var..koltuklar ne renk asıl önemli olan o?

mobilya aynı gördüğün gibi beyaz cnmm..koltukların oturma ve sırt kısmı krem kol kısımları beyaz deri..yastıklar da beyaz uzerine mürdüm çiçek desenli..koltuklar daha yapıldıgı için gösteremiyorumm..hayal etmesi biraz zor oldu biliyorum ama gri kombinasyon nasıl olur ne dersin?

Arkadaşım bence griy filan hiç karıştırma anlattığına göre koltukların çok şık halın krem zemin üzerine mürdüm renk geçişlerini olan halı al dediğin halılar süper renkler çok canlı,şık ve zarifler.Zemininde bukle ip geçişleri olanlar süpürülüyor silmesi kolay serince parlaklığı göz alıyor ama sakın griyle boğma yine de siz bilirsiniz.Tüle sıra gelince fransız danteli krem tül al yanlarına yastıkların içindeki çiçeklere uygun renkte fon yaptır zemin mürdüm içine krem renk geçişleri olabilir.Kolay gelsin umarım yardımcı olmuşumdur:16:

Arkadaşım bence griy filan hiç karıştırma anlattığına göre koltukların çok şık halın krem zemin üzerine mürdüm renk geçişlerini olan halı al dediğin halılar süper renkler çok canlı,şık ve zarifler.Zemininde bukle ip geçişleri olanlar süpürülüyor silmesi kolay serince parlaklığı göz alıyor ama sakın griyle boğma yine de siz bilirsiniz.Tüle sıra gelince fransız danteli krem tül al yanlarına yastıkların içindeki çiçeklere uygun renkte fon yaptır zemin mürdüm içine krem renk geçişleri olabilir.Kolay gelsin umarım yardımcı olmuşumdur:16:

yardım ne demek..duygularımın tercumanı oldun..:62::62::62:
bu halı nasıl olur sizce..yufasa arkadasımın dediği gibi bukletleri simli çok belli olmasa da burda..tüyleri kısa oldugu için temzliği kolay dedi satıcı kız..ama burdaki forumlarda merinos shaggy den kac kacabildiğin kadar diyolar..bir fikriniz ya da gösterebileceğiniz halı modelleri var mı arkadaslar..burası harika bir yerr..düşüncesini söyleyen benimle beraber düşünen herkese çook teşekkürler..inş zor gününüzde sizinn de yanınzda olanlar olur..:16::16::16:

Eklentiler

• $SHAGGYFASHION_1_11022011125636.webp
    $SHAGGYFASHION_1_11022011125636.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 69
:80:Allah razı olsun duanız çok güzeldi öylede ihtiyacım vardı ki amin diyelim:)Gerçekten temizliği kolay süpürülüyor eski shaggler tamamen uzun floş iplerden yapıldığı için yatma oluyordu yeni modellerde öyle bir sorun olmuyor ben hiç düz halı kullanmadım halılarımdan çokta memnunum ve bütün halılarım beyaz aldım zaten 2 güne bir temizlik yapıyorum mis gibi oluyorlar:)gösterdiğiniz halıda çok güzel.Pierre cardin halılarda muhteşem biraz pahalı ama antibakteriyel ve kir tutmayan yapıya sahip griy geçişler göz yorar gibime geliyor sadece krem,beyaz mürdüm ağırlıklı olsa dekor muhteşem bir şıklık yakalarsınız:80:

:80:Allah razı olsun duanız çok güzeldi öylede ihtiyacım vardı ki amin diyelim:)Gerçekten temizliği kolay süpürülüyor eski shaggler tamamen uzun floş iplerden yapıldığı için yatma oluyordu yeni modellerde öyle bir sorun olmuyor ben hiç düz halı kullanmadım halılarımdan çokta memnunum ve bütün halılarım beyaz aldım zaten 2 güne bir temizlik yapıyorum mis gibi oluyorlar:)gösterdiğiniz halıda çok güzel.Pierre cardin halılarda muhteşem biraz pahalı ama antibakteriyel ve kir tutmayan yapıya sahip griy geçişler göz yorar gibime geliyor sadece krem,beyaz mürdüm ağırlıklı olsa dekor muhteşem bir şıklık yakalarsınız:80:

tamam cnmm ona da bakıcamm..teşekkürlerr:71::71::71:

Back
X