• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu yemek odası&tv ünitesi

denizseboo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
29
Puanlar
123
evimiz dar olduğu için yemek odasının sadece masa ve sandalyelerini alabildik:) tv ünitesininde kitaplık bölümü yok sadece alt ve üst modüller:) $enza_yemek_odasi_visage-750x487.webp $main.webp

evimiz dar olduğu için yemek odasının sadece masa ve sandalyelerini alabildik:) tv ünitesininde kitaplık bölümü yok sadece alt ve üst modüller:)Eki Görüntüle 746707 Eki Görüntüle 746708

Takımlarınız çok güzel güle güle kullanın. Yataş enza home olmalı geçen günlerde bu takımı mağazada incelemiştim masası çok güzel açılabiliyordu sandalyelerin de oturumu çok rahattı. :34:

evet enzanın vizsage modeli :) sandalyeleri hoşuma gitti benim de;)

merhaba yemek odanızı begendim. güle güle kullanın. ben de yataş ta bu modele baktım. kullandınız mı, tavsiye eder misiniz?

bence gayet modern görünüyo ve kaliteli...enza iyidir

merhaba yemek odanızı begendim. güle güle kullanın. ben de yataş ta bu modele baktım. kullandınız mı, tavsiye eder misiniz?

canım 3 aylık tecrübeme göre kesinlikle tavsiye ederim..toz belli etmiyor..modern bi görüntüsü var ayrıca:10:

Back
X