Mutfak Dekorasyonu yemek odamı alacam sizce hangisi ni alayım

serenceylan

allahım bebıs nasip et
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
660
0
116
İstanbul
lütfen yardım edin nişanlım köşe takımı istiyor beyaz renk suni deri.(renk deyişimi olabilir) bende resimdeki yatak odasını istiyorum oda beyaz geriye yemek odası takımı kaldı biri beyaz biri karışık renk hangisini alalım çok kararsız kaldık bu seçimler doğrumu hepsi beyaz olsa olurmu yada yemek masası renklimi olsun lütfen en iyi bilgilerinizi benimle paylaşın az günüm kaldı bunların alınmasına yardım edin kızlar lütfen doğrumu karar verdik

cnmmm valla hem koltuklar hem yemek odası beyaz olmasın insanın içini bayarrrrr..mesela bende yeni aldım eşyalarımıı oturma grubumun siyahhh yemek odam beyaz...zıt renkler hep daha güzeldirr..düz beyaz alma karışık olsunnn yemek odandaki renkler..bide herodan aynı renk olmasın farklı farklı olsun:)

bende mobilylarımı yeni aldım hemen hemen aynı renkleri kullanmışık bak ben nasıl aldım bilionmu abonozla beyazlı yemek odası takımım beyaz deri koltuklar karşısına yatak odamda seninkisi gibi beyaz yani bencede bunu almalısın yoksa kombine yapman düz beyazda çok zor ama böyle işin daha kolay olur perde ve halı tonun belli olur bunları alırsan tabii benim düşümcem bu

bende abonozla beyaz olanı çok beğendim. bende bu tarz bir model düşünüyorum. Fiyatı ne kadar cnm. Birde nerde satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…