yemek masası

cesurkiz39

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
5.425
1.596
698
hanımlar en fazla bu bölüm tıklandığı için burdan sormak istedim yemek masası alcaz ama karar veremedik yardımcı olursanız sevinirim abartılı bişiy istemiyorum cam yada ahşap mı diyolar ne ondan mı olsun siyah renk olsa çok toz belli eder beyaz hoş durmaz diye düşünüyorum

hanımlar en fazla bu bölüm tıklandığı için burdan sormak istedim yemek masası alcaz ama karar veremedik yardımcı olursanız sevinirim abartılı bişiy istemiyorum cam yada ahşap mı diyolar ne ondan mı olsun siyah renk olsa çok toz belli eder beyaz hoş durmaz diye düşünüyorum

valla cnm ben koyu kahve aldım hiççç memnun değilimm. arkadasım beyaz lake almış, o benden daha fazla pişman. bana sorarsan en güzeli ceviz tonları hem lekeleri çizilmeleri belli etmiyor hem de günde 3-5 kez toz almak zorunda kalmazsın. vivense de çokkkk güzel şeyler var oradan fikir alabilirsin.

Ama koltuk takımı ne renk o önemli bi husus. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

KOltuk takımınız ne renk ona göre uyumlu alın.

benim de kahverengi masam ahşap ama beyazlıkları annemin pratik yoluyla ben yok ediyorum :3: masamdan memnunum ve modoko dan aldım ...

$2014-04-18 13.51.36.webp

koltuk takımım bu renk karar veremedimmmm

Benim masam siyah ,üzerinde beyaz halkalar var, cam değişik bir malzemesi var..
Görünüşü çok güzel ama....
Şimdi eve gidiyim toz içinde, helede güneş vurunce biri gelecek diye utanıyorum:1:
Tozunu alsanda bir türlü tertemiz olmuyor.. halının tozu vs.. üstüne konuyor.
Ben siyah alma derim:6:

Bunlar direk yemek odası şeklinde satılıyor. Yani set olarak almanı tavsiye ederim. Her ne kadar gümüşlük falan ayrıntı olsa da işe yaramaz gibi dursa da göz alışkanlığı işte. Tek alma bence.

Bunlar direk yemek odası şeklinde satılıyor. Yani set olarak almanı tavsiye ederim. Her ne kadar gümüşlük falan ayrıntı olsa da işe yaramaz gibi dursa da göz alışkanlığı işte. Tek alma bence.

bilemiyorum bütceyi aşmasından korkuyorum masa sandelye yemek takımı tabak catal bıcakları koyacak dolap olsa yeterli olmaz mı

bilemiyorum bütceyi aşmasından korkuyorum masa sandelye yemek takımı tabak catal bıcakları koyacak dolap olsa yeterli olmaz mı

Canım aşmasısın bütçeyi. Uygun olanlarından alırsın ya da uzun vade taksit yapıyorlar.
En azından yemek takımını falan erteleyebilirsin görünmez kısımları. Yeni evliyken zaten kimi yemeğe alacaksın ki?
Kendin kullanmak için zaten günlük takım almışsındır. Ama tam al bence takımını içinde kalmasın. Sonra değiştireyim dersen masa tek parça, diğerler farklı tuhaf durur.

Canım aşmasısın bütçeyi. Uygun olanlarından alırsın ya da uzun vade taksit yapıyorlar.
En azından yemek takımını falan erteleyebilirsin görünmez kısımları. Yeni evliyken zaten kimi yemeğe alacaksın ki?
Kendin kullanmak için zaten günlük takım almışsındır. Ama tam al bence takımını içinde kalmasın. Sonra değiştireyim dersen masa tek parça, diğerler farklı tuhaf durur.

canım tşk ederim ben çeyiz olarak değil kullanmak için almayı düşünyorum masa sandalye yeterli

benım ahşap ama uzerıne cam kestırdım:)

Back
X