Yemek kursunda yabancilara yaprak sardirttik(goruntuleri)

Sympathique

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
8.389
52
fransiz yemek kusuna gidiyorum,simdiye kadar hep fransz mutfagindan yaptik
hocamiz dedi turkiyenin meshur bi yemegini yapalim diye
ben ve diger turk arkadasimda dusunduk onlara yaprak sardirtalim dedik
onlarda daha onceden taddiklari icin dadini biliyolar ama yapmasini bilmiyolardi
biz yapragi getirdik onlarda malzemelerini ,onlara yaptirdik
cok guzel ve eglnceli oldu sizlerle resimlerini paylasmak istedim tabi cok net degil ama idare eder

GORUNTULER

spa0782.jpg

spa0783.jpg

spa0784t.jpg

spa0787.jpg

spa0788.jpg

spa0789.jpg

spa0790e.jpg

spa0791.jpg

spa0792.jpg

evet valla hic yakismadi ,bi gorsen gostere gostere bi kaldik ama yinede iyi yaptilar ben bu kadarinda beklemiyodum
hep bizmi onlarinkini ogrencez onlarda bizimkini ogrensinler
oda en zorundan :)

Enfes ya..
ışte budur..Farklı kültür ve yüreklerin,fevkalade güzel Mozaiğı..
Bravo size,bayıldım ...
Ellerinize sağlık..Dostluğunuz daim olsun..
Ee bu kadar yoruma 3-5 sarma atarsın artık:p

ne 3-5 si sana bir tencere feda olsun
al canim bu benden sana
yorumun icin merciiiii
zor ogrendiler vala ama yinede iyi yaptilar
yapraksarmasi.jpg

Ağzımın suyu aktı ..Şu görüntüye bakın...
Çok sadistsin ççoookk:KK43:
Monutore dalacagım şimdi..Oyle uzaktan ikram etmek olmuyor ama teşekkür ederim elbet bir gün yiyeceğim inşallah mamalarından..

Ayrıca bu ilk deneyimleri ise hakikaten gayet güzel..Kalem gibi sarmışlar maşallah ne kadar muntazam..

bayildim super birsey olmus... cok eglenmissinizdir eminim. benim de hayalimdir yemek kursuna gitmek bir vakit bulup.

sevgiler...

süper kiz iyi etmissiniz:)
vlla ben bie yanliz yapamiyom annem olursa yanimada öyle yoksa sar sar bas etmiyorum:)))

bayildim super birsey olmus... cok eglenmissinizdir eminim. benim de hayalimdir yemek kursuna gitmek bir vakit bulup.

sevgiler...

canim bizim evimizin karsisinda haftada bir kez fransiz yeme kursu ,ama biz ogrettik cok guzeldi onlarda cok sevdiler ,ve eglenceliydi gercekten

Allah'tan depfreezde hazır sarımış var.yoksa şişecekti biyerlerim.paylaşımın için teşekkürler

Türk mutfağının en gözde yemeklerinden sarmayı tanıtmışsınız tebrik ederim sizi ellerinize sağlık cokacimcoook

:roflol: yaprak saran yabancıların yüz ifadeleri çok anlamlı bir bakarmısınız nezor bir iş dercesini benneyaptımki
Türk kadınları öylemei aman bugun bir yaprak saralım komşuyada sesleneyim hem laflarız hem sararız neşe içerisinde oluruz
:dance:

öğrensınler onlarda turk yemeklerını tabi...ama hıç becerememısler..çok boş bakıyorlar bea...
bızımkıler sararken yüzlerınde gulumseyen bır ıfade olur...yaprak sarmak insana mutluluk verır..

X