- Konu Sahibi yemanjainrain
-
New balance en son kaça sayarsın orjinalmirica ederim:)
Orjinal evet başka bir şey almayı düşünüyor musunuz? Toplu alışverişlerde indirim yaparım ama tek ayakkabıysa40 olur,ykm den faturası ve kutusuyla yolluyorumNew balance en son kaça sayarsın orjinalmi
Orjinal evet başka bir şey almayı düşünüyor musunuz? Toplu alışverişlerde indirim yaparım ama tek ayakkabıysa40 olur,ykm den faturası ve kutusuyla yolluyorum
NBb mayo kac beden canım New balance ile birlikte birde beyaz pançoyu kaça verirsinOrjinal evet başka bir şey almayı düşünüyor musunuz? Toplu alışverişlerde indirim yaparım ama tek ayakkabıysa40 olur,ykm den faturası ve kutusuyla yolluyorum
Merhaba 40 yazıyor ama ben 36-38 bedenim tam oluyo bana panço satıldı ayakkabıyla mayo olcaksa indirim olur tabiNBb mayo kac beden canım New balance ile birlikte birde beyaz pançoyu kaça verirsin
Ayakkabıda bir problem yok değilmi mayo ile ikisini kaça sayarsın kargo kimdenMerhaba 40 yazıyor ama ben 36-38 bedenim tam oluyo bana panço satıldı ayakkabıyla mayo olcaksa indirim olur tabi
hayır fotoğrafta göründüğü gibi isterseniz detaylı fotoğraf da atarım ikisi 55 olur kargoyu karşı taraf karşılıyorAyakkabıda bir problem yok değilmi mayo ile ikisini kaça sayarsın kargo kimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?