- 2 Mayıs 2024
- 5
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi ruzgar1357
-
Geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşallah. Annesine ve sizlere sabır ve dayanma gücü versin, yardımcınız olsun zor aynı zamanda üzücü bir süreç.Merhabalar herkese çocuk doktoru olan var mı aranızda yeğenim doğum sırasında beyni oksijensiz kalmış doktorlar önce 3. Evre nöbet dedi daha sonra henüz kaçıncı evre kestiremiyoruz kapalı bir kutu şuan belli değil dediler
Şuan solunum cihazına bağlı bugün cihazı kestilr ama bebek nefes alamadı bikac gün sonra tekrar denicekler bebek şuan uyutuluyor
Herşey normal görünüyordu 41. Haftası olmuştu hastanede yatisi verildi normal doğum bekliyorardi bı anda kötüleşti önce kordon sonra bebek cikmaya çalıştı o sırada hemen müdahale edildi ama doğum sırasında oksijensiz kaldı beyni
Konuyla ilgisi olan varsa yazabilir ki
Doktor değilim. Beynin oksijensiz kalmasının ne kadar kötü bişey olduğunu yaklaşık 3 ay önce öğrenmiş oldum. Bize doktorların dediğine göre beynin ne kadarlık kısmının oksijensiz kalması ne kadar süre oksijen gitmemesi önemliymiş. Kalacak olan hasar ona göre belli oluyormuş. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahMerhabalar herkese çocuk doktoru olan var mı aranızda yeğenim doğum sırasında beyni oksijensiz kalmış doktorlar önce 3. Evre nöbet dedi daha sonra henüz kaçıncı evre kestiremiyoruz kapalı bir kutu şuan belli değil dediler
Şuan solunum cihazına bağlı bugün cihazı kestilr ama bebek nefes alamadı bikac gün sonra tekrar denicekler bebek şuan uyutuluyor
Herşey normal görünüyordu 41. Haftası olmuştu hastanede yatisi verildi normal doğum bekliyorardi bı anda kötüleşti önce kordon sonra bebek cikmaya çalıştı o sırada hemen müdahale edildi ama doğum sırasında oksijensiz kaldı beyni
Konuyla ilgisi olan varsa yazabilir ki
Sağolun tşk ederim soğuk tedaviye alındı hemen uyanmadan hasarını öğrenemeyiz kimse umutlu değil ama bakalım Allah'tan umut kesilmezDoktor değilim. Beynin oksijensiz kalmasının ne kadar kötü bişey olduğunu yaklaşık 3 ay önce öğrenmiş oldum. Bize doktorların dediğine göre beynin ne kadarlık kısmının oksijensiz kalması ne kadar süre oksijen gitmemesi önemliymiş. Kalacak olan hasar ona göre belli oluyormuş. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
İnanın bilmiyorum güzel bişey duymaya ihtiyacımız var bebek yaşar mı yaşamaz mi hasarı ne büyüklükte olur bunları yaşayan varmı nasıl atlattıNeyi bilmek istiyorsunuz tam olarak? Geçmiş olsun bu arada.
Tşk ederimKonunuz gorunur olsun uste ciksin diye yaziyorum, doktor varsa gorur de birseyler yazar umarim.
Cok gecmis olsun, yavrucak sag salim atlatir umarım
Hangi şehirdesiniz. Acaba yeni doğan olduğu için soğuk tedavi yapılıyor. Bende netten araştırmıştım ama bizde böyle bişey hiç yapmadılarSağolun tşk ederim soğuk tedaviye alındı hemen uyanmadan hasarını öğrenemeyiz kimse umutlu değil ama bakalım Allah'tan umut kesilmez
Diyarbakır'da dünya Park hastanesi neyse ki hastanede cihaz bulunuyormuş her yerde yok zaten bende öyle biliyorumHangi şehirdesiniz. Acaba yeni doğan olduğu için soğuk tedavi yapılıyor. Bende netten araştırmıştım ama bizde böyle bişey hiç yapmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?