Yeğenimin bayılmaları konusunda yardım lütfen

betumutlu

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
322
25
318
İstanbul
merhabalar benim 18 yaşında ve bu zamana kadar hiçbir sağlık sorunu yaşamayan erkek yeğenim var.fakat 6 aydanberi yaşadığımız çok büyük bir sorunumuz var.6 ayda 3 kere ani baygınlık geçirdi.bu baygınlık sabah erken saatlerde ve 3ündede kalktığının 45 50 dakika sonrasında yani 1 saat bile dolmadan olan ve bir anda yere yığılma ve 10 15 dakika kendine gelmeyecek derecede olan bir baygınlık ve her düşmesinde kendine zarar geliyor.ilkinde kafası yarıldı dikiş atıldı.2.sinde gözlüğü gözündeydi ve neyseki camları krıldı ama gözüne girmedi fakat üstü başı yırtılmış.3.dede dişi kırılarak dudağını kesti ve dudağına dikiş atıldı.her baygınlığında acile götürüyoruz.bütün kan tahlileri ve yapılması gereken ne varsa yapılıyor.fakat bişey bulunamıyor.tabi biz bununlada kalmadık.araştırdık en iyi beyin hastalıkları doktoruna götürüp bütün tetkikler yapıldı.doktor hiçbirşey yok sebepsiz tekrarlayabilir yine dedi.ve 2.bayılma olduğundada bu sefer kalp doktoruna götürdük ondada yapılması gerekenler yapıldı.herşey temiz sadece doktor bide holter takalım dedi.fakat yeğenim istemedi.ablamda söz geçiremediği için askıya almış tık ki geçenlerde 3.baygınlığı geçirince biz iyice panik olduk.yapılması gereken herşey holter haricinde yapıldı.fakat genç çocuk laf geçiremiyoruz.zorla götürsek bile doktora çıkarır atar diye keyfi gelsin diye bekliyoruz.fakat korkularımız çok.her an sanki bişey olacakmış gibi panik içindeyiz.çünkü her seferinde kendine zarar geliyor.ne olur çevrenizde bu şekilde sorun yaşayan var mı neden olabilir.bir fikri olan var mı.şimdiden herkese teşekkürler.

Canım EpiLepSi oLabiLiR BiRde EGG ÇektiRmenizi TawSiye eDeRimmm Hem Uyanık iSteyin HemDe UyuRken iSteyin BendeDe Çıkmıştı Ben iLaÇLa Tedawi oLdummm aLLah aCiL SSifaLaR weRSinn Canım

evet canım benim ki uyanıkken çıkmadı uyurken çıkmıştı şimdi allaha şükür bi problemim yok hamileyim hatta ilaç tedavisi gördüm siz mutlaka uyurkende çektirin cevap bekliyorum canım allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…