Yeğenime yardımcı olur musunuz?

kad_er

ASYA'm hoşgeldin kızım...
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
4.888
5
156
İstanbul
merhaba meltem hanım,
benim 10 yaşındaki yeğenim uyusunda uzaylıları görmüş,çok korkmuş,(ablam çalıştığı için bazı geceler babaannesinde kalıyor)o gece dedesinin yanında uyumuş,,,rüyasından etkilenmiş olcak ki,günlük hayatta da uzaylıların yanına geldiğini ve onu kaçırdıklarını filan söylüyor.annesinede anne beni bu dertten kurtar diyor ,,,
psikolojik yardım almamız gerekiyo mu ,ne yapmamız lazım,yardımcı olurmusunuz??
teşekkürler...

merhaba meltem hanım,
benim 10 yaşındaki yeğenim uyusunda uzaylıları görmüş,çok korkmuş,(ablam çalıştığı için bazı geceler babaannesinde kalıyor)o gece dedesinin yanında uyumuş,,,rüyasından etkilenmiş olcak ki,günlük hayatta da uzaylıların yanına geldiğini ve onu kaçırdıklarını filan söylüyor.annesinede anne beni bu dertten kurtar diyor ,,,
psikolojik yardım almamız gerekiyo mu ,ne yapmamız lazım,yardımcı olurmusunuz??
teşekkürler...

Ne kadarlık bir süreden bahsediyoruz? Eğer toplamda 2 haftayı geçtiyse ve durum devam ediyorsa, o zaman destek almalısınız. Aile alay etmemeli, olur mu öyle şey dememeli. Elbette canım, biz senin yanındayız. Sen sadece bir rüya gördün ve korktun. Bu sadece bir rüyaydı. Birlikte bunu aşacağız.
Doğru yaklaşım olur.
İyiliklerle,
Dr. Meltem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…