• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeğenim kendini keşfediyor?

kewok_

İkimiz Birden Sevinebiliriz Göge Bakalım...
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
1.636
61
113
merhaba hanımlar..
benim yeğenim 7 yaşında arada evde yalnız bıraktığımda ve sonra yanına gittiğimde,elini pantolonunun içinde buluyorum cinsel organında buluyorum. görmemezlikten geliyorum sizde cinsel kimlik mi arıyor? bu yaşlarda bu şekilde olması normal mi?

cnm mrb kımlık aramaktan ote ca sıkıntısıyla oynarken kesfettıgı haz oluyor.bak benım oglum 4.5 yasında zorla benı uyutup sureklı pıpısıyle oynuyor hatta son zamanlarda fantazısı genışledı ayagındakı corapları çıkarıp ayagını pıpısıne göturup surtturuyor.bu durumu dr uyla grştum sureklı sakın uyarmayın kendılıgınden gecıcek dıyor

cnm mrb kımlık aramaktan ote ca sıkıntısıyla oynarken kesfettıgı haz oluyor.bak benım oglum 4.5 yasında zorla benı uyutup sureklı pıpısıyle oynuyor hatta son zamanlarda fantazısı genışledı ayagındakı corapları çıkarıp ayagını pıpısıne göturup surtturuyor.bu durumu dr uyla grştum sureklı sakın uyarmayın kendılıgınden gecıcek dıyor

:1: öyle mi diyorsun canım bizim yanımızda yapmıyor zaten yalnız kaldığında yapıyor.yaramazzzz:37:

Back