- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #158.281
Git uyuŞuan çok nadir bir an yaşıyorum. İki çocuğum da aynı anda uyuduçok uykum var ama bu fırsat bir daha geçmez elime acaba uyusam mı? Yoksa kahve içip Instagram keyfisi mi yapsam
Etraf 40 yaş ataklilariyla doluBir ben var benden öte guduruh
Efendim çiçeem
Yok yok sen doöru hatırlıyon sorryDurmadan telefon kırıp alan kimdi o zamano kadar hafızama yer etmiş bir niki aklıma gelmiyor
Kahveni ayakta ic hemen yatŞuan çok nadir bir an yaşıyorum. İki çocuğum da aynı anda uyuduçok uykum var ama bu fırsat bir daha geçmez elime acaba uyusam mı? Yoksa kahve içip Instagram keyfisi mi yapsam
Sende arada kaynama çok aradanEtraf 40 yaş ataklilariyla dolu
Kahve içip yatayım sonra. Uykuya tam dalacakken kalkıp gelmezlerseKahveni ayakta ic hemen yat
Yok kaynamam ben merak etme bombayı atar kaçarım dediğin gibiSende arada kaynama çok aradan
Yok ya ben olması imkansız benim kocam telefoncu değil ki olmadı da hiç bir zaman
Öyle oluyor zaten sanırsın çağırıyorlar uyanın diyeKahve içip yatayım sonra. Uykuya tam dalacakken kalkıp gelmezlerse
Allah kabul etsinMerhabalar geçmişten kaçtım geldimbugünde niyetliyim
uyu uyu uyuŞuan çok nadir bir an yaşıyorum. İki çocuğum da aynı anda uyuduçok uykum var ama bu fırsat bir daha geçmez elime acaba uyusam mı? Yoksa kahve içip Instagram keyfisi mi yapsam
İşte budur bak nasıl da biliyor kendiniYok kaynamam ben merak etme bombayı atar kaçarım dediğin gibi
hiç susmuyorlarBi tarafımı dönmeye gelmiyor hemende yazıp doldurmuşsunuz sayfalarca
İşte budur bak nasıl da biliyor kendini
Bi tarafımı dönmeye gelmiyor hemende yazıp doldurmuşsunuz sayfalarca
hiç susmuyorlarzaman kötüüü dönme dötüüü
Gel gel gel gel sağ yapma sol yapmaDümdük gelcem ona göre yorgunum