- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #158.201
Ne güzel kız boşver sana nasıl gelirse sende öyle git istemiyor belki samimi olmak bazı insanlar öyle.Bizimde öyle gözle görünür bişey yok da o mesafeli olmak istiyor biz de saygı gösteriyoruz..yılda 2 kez görüyoruz birbirimizi
Bu şey diiil mikoyup kaçan
Ne var ki laflarım da
Siz kardeşsiniz itiraf edinPek gözel
Aman benimde eltim var ne bayram ne seyranda görüsürüzBizimde öyle gözle görünür bişey yok da o mesafeli olmak istiyor biz de saygı gösteriyoruz..yılda 2 kez görüyoruz birbirimizi
Yok o benim gençlik versiyonumSiz kardeşsiniz itiraf edin
Boşver mesafe iyidirBizimde öyle gözle görünür bişey yok da o mesafeli olmak istiyor biz de saygı gösteriyoruz..yılda 2 kez görüyoruz birbirimizi
Eee neee baksana maşallah hilalle sen aynı pokla ilerliyonuz
Sen yaşlıYok o benim gençlik versiyonum
Benim yolumdan ilerliyor demek kiEee neee baksana maşallah hilalle sen aynı pokla ilerliyonuz
Tabi çok kolay içine çamaşırları atınca doluyorBiri bana daha dun bosalttigim vamasir sepetinin nasil doldugunu aciklayabilirmi. Ay fenalik geliyor camasir asmaktan. Bide kurumuyor artık
Guduran birisimi vaaar nirde nirdeee
Bunu ilerki günlerde açıklayacağızSiz kardeşsiniz itiraf edin
AynenNe güzel kız boşver sana nasıl gelirse sende öyle git istemiyor belki samimi olmak bazı insanlar öyle.
Bunu ilerki günlerde açıklayacağız
Oh oh ne güzel boşver mesafe iyidirAynenama iki tarafta bunu problem olarak görmüyor herkes mutlu yani durumdan
Ben akrep değilim ki hani sana akrep diyor yaYok o benim gençlik versiyonum