- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #158.181
Adam gelince kadın sustu demek kiYok kız oturuyom ben şimdi de kaynım geldi ortalık sakın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam gelince kadın sustu demek kiYok kız oturuyom ben şimdi de kaynım geldi ortalık sakın
Iyi anlaşıyorsa sorun yok biz pek uyumlu değiliz
Kıran kırana geçiyorRakipler artıyordu ben de azmettim sanırım
İki tane duble kahveG Gokyuzu_kadar abla ne yiyip içtin sabah sabah ya bu ne enerji
Nazlanıp durdu gudurmadı benle
Nereyesun sen yaaaEfendim efendim
Utanma yapabiliyosan yaptartıda eksi çok çıksın diye utanmasam deri mi çıkartıcam
Adam gelince kadın sustu demek ki
İkisini bi odaya koycan kapıyı kitliycen durmadan kudursunlarYaşta aynı
Kıran kırana geçiyor
Yok canım biz iyiyiz oğlu 18 yaşında kadın napsin yemek seçiyorlar çok.Iyi anlaşıyorsa sorun yok biz pek uyumlu değiliz
Bakin şunun laflarına heleİkisini bi odaya koycan kapıyı kitliycen durmadan kudursunlar
İyi anlaşıyor galiba öyle hatırlıyorumIyi anlaşıyorsa sorun yok biz pek uyumlu değiliz
Kilona göre bence az bile beslenmen ama neden gitmemiş ki spor yapmaya yeni başladıysan ilk hafta kilo basküle yansımıyormuşMerhaba hanımlar.
Dünkü menüm
sabah 1 kase yulaflı yoğurt elma karışımı
öğle 4 köfte salata ayran
akşam karnabahar haşlama yoğurt
E Elif_Eylul M MissHayaLet @_DeryaSultan_
spor 1 saat leslie
8145 adım
2,5 litre su
Hee gözün üstünde
Bu şey diiil mi koyup kaçanBakin şunun laflarına hele
Ne var ki laflarım daBakin şunun laflarına hele
Sen ne dersen o kaptanTeşekkürler
Hee gözün üstünde
Bizimde öyle gözle görünür bişey yok da o mesafeli olmak istiyor biz de saygı gösteriyoruz..yılda 2 kez görüyoruz birbirimiziYok canım biz iyiyiz oğlu 18 yaşında kadın napsin yemek seçiyorlar çok.
Bu şey diiil mi koyup kaçan
Pek gözelNe var ki laflarım da
Gözelse sizi mahrum bırakmam o zamanPek gözel