- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #155.781
FırtınaNe oldu öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
FırtınaNe oldu öyle
Anca gördum ya
Gecmise gidemiyorum benYa sizin internette birşey var mı
İyiyimmm eve geldiiim ve yemeğe giriştiiim. Regl oldum karnım ağrıcak bi yandan da evde oldugum yerde adım atıyorum işten eve arası anca 4 bin adım işe geri gitmem lazım tamamlamak için ama geri dönememmaya91 iyimisin
Işe gitme bu saatte yaaİyiyimmm eve geldiiim ve yemeğe giriştiiim. Regl oldum karnım ağrıcak bi yandan da evde oldugum yerde adım atıyorum işten eve arası anca 4 bin adım işe geri gitmem lazım tamamlamak için ama geri dönemem
Kizlar kafayi yemis
Cumaya az kaldiya ondan hopluyorlar
Ha gayret bugün hem konuşup hem yuruseydin ya4000 oldu kaldı 4000
Tövbe estağfurullahElektriği kestik temassızlık var kaçak giriş yapmaya çalışılıyor
Bene bütün gün çektim şimdi oturdumŞuan hem halay çekiyorum hem mesaj atıyorum :))) delirmiş gibi görünüyorum uzaktan
80 sayfaa 80 bildiğimiz 80 45 sayfam kaldıC Chikolata_gozlum bacum biraz daha gelmezsen seni geçmiş yapmaktan kaybedicez
80 sayfaa 80 bildiğimiz 80 45 sayfam kaldıC Chikolata_gozlum bacum biraz daha gelmezsen seni geçmiş yapmaktan kaybedicez
Geçmiş olsun canımÇocuk hasta perişan bnde perişan
Yolda üşutmeyesin80 sayfaa 80 bildiğimiz 80 45 sayfam kaldı
Gidemem zaten tehlikeliIşe gitme bu saatte yaa
Bende sayfa atıyor aradaGecmise gidemiyorum ben
Çok sayfası var daha çokHa gayret ciko
Afiyet olsun canımKahvaltı 1 kahve,1 incir (geç kalktım bugün değişik oldu biraz )
Öğle yarım servis tabağı salata,1 kalçalı but
Ara 10 kadar fındık
1 portakal
Akşam 5 adet yaprak sarma,4 kaşık bezelye yemeği,1 kase yoğurt
Yeşil çay ve sanırım maden suyu içeceğim
.
E Elif_Eylul