Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben köpekler

Yok yok iyiler zibidilerim benim içeri aldım şuan . Balkon kısmında mama yiyorlar. Oraya giremez köpekler
En korktuğum şey köpeklerin kedileri parcalamasi evde beslemem ama karşı tarafa mama alıp koyuyoruz.

Yani tabi kabak diyeti gibi düşünme de bi daha yersen öyle dene . Ben çeşitlilikten yanayım diyette . Mümkün olduğu kadar farklı şeyler yemeliyiz bence her gün.
Diyetisyen verse yiyecem yumurta yumurta böööö geldi yani

İnşallah bizim gibi dikkate alarak devam ederler. Teşekkürler

Rabbim bir daha yaşatmasın canım

En korktuğum şey köpeklerin kedileri parcalamasi evde beslemem ama karşı tarafa mama alıp koyuyoruz.
Benim 10 tane falan civciv ve tavuğumu yediler. Sırf o yüzden bir daha tavul almadım... manzara korkunçtu . Ağlamaktan gözlerim şişmişti aklıma geldikçe hala çok üzülüyorum

Canim sizlik bir durum yok farkli topikle elektrikler uyuşmadi eksiden kalan birsey bu

Günü kapattım kostüm menü yazmaya
Sabah 6.30
2 küçük hasl.yumurta
1 dlm TB ekmeği
Peynir domates biber 3 zeytin
Yarım mandalina 1 cennet hurması

Öğle 12
Bir kase yayla çorbası
Etli nohut yemeği bulgur pilavı
5 parça turşu

Akşam 17
Büyük kase tarhana çorbası
3 çay kaşığı tahin pekmez

Su 2 litre 4 büyük fincan kahve
Adım az kaldı tamamlansin gondercem

E Elif_Eylul

Canim sizlik bir durum yok farkli topikle elektrikler uyuşmadi eksiden kalan birsey bu
Tahmin edebiliyorum yinede üzüldüm. Olmayan bir şey çünkü burada kavga gürültü . Hepimiz harika anlaşıyoruz

Afiyet olsun canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…