- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #155.721
En korktuğum şey köpeklerin kedileri parcalamasi evde beslemem ama karşı tarafa mama alıp koyuyoruz.Ben köpekler
Yok yok iyiler zibidilerim benim içeri aldım şuan . Balkon kısmında mama yiyorlar. Oraya giremez köpekler
Diyetisyen verse yiyecem yumurta yumurta böööö geldi yaniYani tabi kabak diyeti gibi düşünme de bi daha yersen öyle dene. Ben çeşitlilikten yanayım diyette . Mümkün olduğu kadar farklı şeyler yemeliyiz bence her gün.
bizim burdaki kediler köpeklere kafa tutuyor çok salaklar, kedileri de kuşlar kovalıyorEn korktuğum şey köpeklerin kedileri parcalamasi evde beslemem ama karşı tarafa mama alıp koyuyoruz.
İnşallah bizim gibi dikkate alarak devam ederler. TeşekkürlerUyarıyı tam okudunuz mu? “Aynı anda aynı mesajı birbirine laf atıp kışkırtan topiklere eş zamanlı göndererek” yazmışım, demek ki diğer topikte de aynı mesaj var.
Neyse her 2 topiğinde uyarıyı dikkate alacağını umuyorum.
Benim köpeklerle alakalı travmalarım var şiddetli derecede korkuyorum. Bahçe korkuluklarına güvendim de kovaladım yoksa hayatta cesaret edemem . Bebek düşürmüşlüğüm var köpek saldırısı yüzünden ....
Bn Fransız kaldım nolduE Elif_Eylul Allah biliyor sende hissetmişsindir baya takıldım :)))) . Duygularımı anlamışsındır . Çok iyi hissettirdim bence neler hissettiğimi . Çok şükür ölçülü saygılı insanımdır
Benim 10 tane falan civciv ve tavuğumu yediler. Sırf o yüzden bir daha tavul almadım...En korktuğum şey köpeklerin kedileri parcalamasi evde beslemem ama karşı tarafa mama alıp koyuyoruz.
Canim sizlik bir durum yok farkli topikle elektrikler uyuşmadi eksiden kalan birsey buE Elif_Eylul Allah biliyor sende hissetmişsindir baya takıldım :)))) . Duygularımı anlamışsındır . Çok iyi hissettirdim bence neler hissettiğimi . Çok şükür ölçülü saygılı insanımdır
Sonra anlatırım bir araBn Fransız kaldım noldu
ama şu an bi durum yok herkes kendi yoluna, olgun bireyler olarak devam etsinnCanim sizlik bir durum yok farkli topikle elektrikler uyuşmadi eksiden kalan birsey bu
Tahmin edebiliyorumCanim sizlik bir durum yok farkli topikle elektrikler uyuşmadi eksiden kalan birsey bu
Elektriği kestik temassızlık var kaçak giriş yapmaya çalışılıyorCanim sizlik bir durum yok farkli topikle elektrikler uyuşmadi eksiden kalan birsey bu
Afiyet olsun canımGünü kapattım kostüm menü yazmaya
Sabah 6.30
2 küçük hasl.yumurta
1 dlm TB ekmeği
Peynir domates biber 3 zeytin
Yarım mandalina 1 cennet hurması
Öğle 12
Bir kase yayla çorbası
Etli nohut yemeği bulgur pilavı
5 parça turşu
Akşam 17
Büyük kase tarhana çorbası
3 çay kaşığı tahin pekmez
Su 2 litre 4 büyük fincan kahve
Adım az kaldı tamamlansin gondercem
E Elif_Eylul
Yumurta da çok sağlıklı boşver üzülme devam etDiyetisyen verse yiyecem yumurta yumurta böööö geldi yani
bizim burdaki kediler köpeklere kafa tutuyor çok salaklar, kedileri de kuşlar kovalıyor