- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #155.701
Afiyet olsun bakalım beğencenmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun bakalım beğencenmi
Afiyet olsunYeşil fasulye kendime kabak yoğurtlamasi
Eeee neee nasilda işlerim var
Ne oldu öyleIslerim var uyariya uyun kizlar
belki kalori yakmak içinseSenlik bir durum yok canim
Kizlarin canlari hoplayip zıplamak istemis
Kizlar kafayi yemisNe oldu öyle
Cumaya az kaldiya ondan hopluyorlarbelki kalori yakmak içinse
Ağzının tadını biliyon he aynı benben hep böyle tüketiyorumm, şimdi de spagettisine sardım canım istiyor @Chikolata_gozlum nerdeeeeee
Kaloriye bakma sağlıklı şeylerde . Kalori hesabı yanlış olur niteliği önemli . Bu karışım sağlıklı ve yapılabilir1 yemek kaşığı tahin 89 kalori hurma tahin ceviz keyfini akşam yapacaktim. Çok kalori oluyor. Dün canım çok istemişti
alemsin heCumaya az kaldiya ondan hopluyorlar
bende kaloriye bakmam, ölçülü olacak şekilde yerimKaloriye bakma sağlıklı şeylerde . Kalori hesabı yanlış olur niteliği önemli . Bu karışım sağlıklı ve yapılabilir
Bunu cennet hurmasina kat ye ara öğun olarak1 yemek kaşığı tahin 89 kalori hurma tahin ceviz keyfini akşam yapacaktim. Çok kalori oluyor. Dün canım çok istemişti
Ben hemen her menümde tahin pekmez bal vs yiyorum :))) Yemişim kaloriyi. Sağlıklı miss gibibende kaloriye bakmam, ölçülü olacak şekilde yerim
Ye canım bağırsakları güzel çalıştırıyor1 yemek kaşığı tahin 89 kalori hurma tahin ceviz keyfini akşam yapacaktim. Çok kalori oluyor. Dün canım çok istemişti
tahin pekmez ceviz güzel oluyorBen hemen her menümde tahin pekmez bal vs yiyorum :))) Yemişim kaloriyi. Sağlıklı miss gibi
ay canım çekti giderken ceviz alayımtahin pekmez ceviz güzel oluyor
Evet bende çok seviyorum. Cevizim şuan yok ama bitmeden önce onuda çok yapıyordum . Alırız yine bi ara alışverişe çıkınca.tahin pekmez ceviz güzel oluyor
Biz aaaaaaaSenlik bir durum yok canim
Kizlarin canlari hoplayip zıplamak istemis