- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #155.681
Evet askerde öyle diyorlarmış rahmetli babam anlatirdi
Çok iyi isim ama ya :)))askerler diyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet askerde öyle diyorlarmış rahmetli babam anlatirdi
Çok iyi isim ama ya :)))askerler diyormuş
Yaaa iyi bari kedilere birşey olmamışBurda da baya yağdı şuan duruldu ama herkes ıslak az önce de köpek kovaladım kedilerime saldırmaya çalışıyordu 3 köpek . Aşırı da korkarım ama kedilerim için tehlikeye attım kendimi
Yeşil fasulye kendime kabak yoğurtlamasiDaha yeni oturabildim kahve yapıp. Sonra kalkıp akşam yemeği hazırlığı siz neler yapıyorsunuz akşama
Yok yok iyiler zibidilerim benim içeri aldım şuan . Balkon kısmında mama yiyorlar. Oraya giremez köpeklerYaaa iyi bari kedilere birşey olmamış
Kabağı çiğ mi yiyon yoksa haşlamamı?Yeşil fasulye kendime kabak yoğurtlamasi
Az yağda kavuruyorumKabağı çiğ mi yiyon yoksa haşlamamı?
Oda güzel . En sağlıklı hem doyurup hem detox yaptıran hali çiğ hali . Ayrıca da dene bi gün cacık yapar gibi yağıcan rendeleyip yoğurt dilersen sarımsak kullan istersen koyma ama çiğ dene . Çok faydasını görürsün .Az yağda kavuruyorum
Bence uyudum diye iştah yok bende . Aç yatan tok kalkar derler ya sabah açtım biraz daha uyiyim öyle yerim dedim uyudum uyandım aç değilimbenimde iştahım yok zor yedim öğlen hiç acıkmamıştım
Geçmiş olsun canım bence aksatmahastanenin kapısından gecesim gelmiyor artık
Tombul tombul çirkefler,
Hepsini kemirsin güveler
Sen topikten ayrılma
Haftaya gelir eksiler
Rabbim şifa versin inşallah canımtesekkür ederim reflör aldım sagolun dün bir hasnım efendi söylemişti gerçekten işe yaradı gibi dün geceyi daha rahat atlattık bir de hastaneye git gel öksürük var balgamlı onla uğraşıyorum . inşşalah bi toparlasa....
Bu gidişle kabağı çok yiyecez birde onu denerimOda güzel . En sağlıklı hem doyurup hem detox yaptıran hali çiğ hali . Ayrıca da dene bi gün cacık yapar gibi yağıcan rendeleyip yoğurt dilersen sarımsak kullan istersen koyma ama çiğ dene . Çok faydasını görürsün .
Yani tabi kabak diyeti gibi düşünme de bi daha yersen öyle dene . Ben çeşitlilikten yanayım diyette . Mümkün olduğu kadar farklı şeyler yemeliyiz bence her gün.Bu gidişle kabağı çok yiyecez birde onu denerim
ben hep böyle tüketiyorumm, şimdi de spagettisine sardım canım istiyor C Chikolata_gozlum nerdeeeeeeOda güzel . En sağlıklı hem doyurup hem detox yaptıran hali çiğ hali . Ayrıca da dene bi gün cacık yapar gibi yağıcan rendeleyip yoğurt dilersen sarımsak kullan istersen koyma ama çiğ dene . Çok faydasını görürsün .
Kayıplarda C Chikolata_gozlumben hep böyle tüketiyorumm, şimdi de spagettisine sardım canım istiyor C Chikolata_gozlum nerdeeeeee
Valla yazdim whatsaptan hastami annesindemi bilmiyorimben hep böyle tüketiyorumm, şimdi de spagettisine sardım canım istiyor C Chikolata_gozlum nerdeeeeee
ben anlamadım kime ne demişiz kaptanımIslerim var uyariya uyun kizlar
Senlik bir durum yok canimben anlamadım kime ne demişiz kaptanım
aaaaaSenlik bir durum yok canim
Kizlarin canlari hoplayip zıplamak istemis
Etli patlıcan tavası yapacam. Pirinç pilavı cacık var. Pilavı yemem cacık da çok kaloriliymis yatamda bunu sorcaktım aklıma bişey gelmiyor