Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda da baya yağdı şuan duruldu ama herkes ıslak az önce de köpek kovaladım kedilerime saldırmaya çalışıyordu 3 köpek . Aşırı da korkarım ama kedilerim için tehlikeye attım kendimi 🤣
Yaaa🥺🥺🥺 iyi bari kedilere birşey olmamış 🥲

Az yağda kavuruyorum
Oda güzel . En sağlıklı hem doyurup hem detox yaptıran hali çiğ hali . Ayrıca da dene bi gün cacık yapar gibi yağıcan rendeleyip yoğurt dilersen sarımsak kullan istersen koyma ama çiğ dene . Çok faydasını görürsün .

benimde iştahım yok zor yedim öğlen hiç acıkmamıştım
Bence uyudum diye iştah yok bende . Aç yatan tok kalkar derler ya sabah açtım biraz daha uyiyim öyle yerim dedim uyudum uyandım aç değilim

:KK17::KK43: hastanenin kapısından gecesim gelmiyor artık
Geçmiş olsun canım bence aksatma
Tombul tombul çirkefler, :KK70:
Hepsini kemirsin güveler:KK70:
Sen topikten ayrılma :KK70:
Haftaya gelir eksiler :dua::dua::dua::dua::dua:
🤣🤣🤣🤣🤣
tesekkür ederim reflör aldım sagolun dün bir hasnım efendi söylemişti gerçekten işe yaradı gibi dün geceyi daha rahat atlattık bir de hastaneye git gel öksürük var balgamlı onla uğraşıyorum . inşşalah bi toparlasa....
Rabbim şifa versin inşallah canım 🤲

Oda güzel . En sağlıklı hem doyurup hem detox yaptıran hali çiğ hali . Ayrıca da dene bi gün cacık yapar gibi yağıcan rendeleyip yoğurt dilersen sarımsak kullan istersen koyma ama çiğ dene . Çok faydasını görürsün .
Bu gidişle kabağı çok yiyecez birde onu denerim

Bu gidişle kabağı çok yiyecez birde onu denerim
Yani tabi kabak diyeti gibi düşünme de bi daha yersen öyle dene 😊 . Ben çeşitlilikten yanayım diyette . Mümkün olduğu kadar farklı şeyler yemeliyiz bence her gün.

ben hep böyle tüketiyorumm, şimdi de spagettisine sardım canım istiyor :kk77: C Chikolata_gozlum nerdeeeeee:110:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X