Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bakayım ne zaman gelecek misafir
Buyursun gelsin:))) ya ben uyandım adet oldum sandım aşırı belim karnım ağrıyordu. Duşa girdim çıktım henüz bir şey yok . Sanırım acıkmama sebebim olabilir . Gribimde geçmiş tamamen iyi uyandım sabah . Sonra yine uyumasam iyidi de işte napem

Bence gripten o ama ye yoksa enerjin düşer olmadi çorba iç

benimde iştahım yok zor yedim öğlen hiç acıkmamıştım

Bence gripten o ama ye yoksa enerjin düşer olmadi çorba iç
Kara şimşek pişirdim belki ondan içerim . Güzel kemik suyuyla yaptım yeşil mercimek çorbası. Kara şimşek deniyormuş bazı yerlerde adını sevdim kullanmaya başladım:))

Kara şimşek pişirdim belki ondan içerim . Güzel kemik suyuyla yaptım yeşil mercimek çorbası. Kara şimşek deniyormuş bazı yerlerde adını sevdim kullanmaya başladım:))
Evet askerde öyle diyorlarmış rahmetli babam anlatirdi

Burda da baya yağdı şuan duruldu ama herkes ıslak az önce de köpek kovaladım kedilerime saldırmaya çalışıyordu 3 köpek . Aşırı da korkarım ama kedilerim için tehlikeye attım kendimi

Afiyet olsun salatasıda efsane

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…