- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #155.661
Köfte patates havuc tarator yaptıkDaha yeni oturabildim kahve yapıp. Sonra kalkıp akşam yemeği hazırlığı siz neler yapıyorsunuz akşama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Köfte patates havuc tarator yaptıkDaha yeni oturabildim kahve yapıp. Sonra kalkıp akşam yemeği hazırlığı siz neler yapıyorsunuz akşama
Buyursun gelsin:))) ya ben uyandım adet oldum sandım aşırı belim karnım ağrıyordu. Duşa girdim çıktım henüz bir şey yok . Sanırım acıkmama sebebim olabilir . Gribimde geçmiş tamamen iyi uyandım sabah . Sonra yine uyumasam iyidi de işte napemBende bakayım ne zaman gelecek misafir
Bence gripten o ama ye yoksa enerjin düşer olmadi çorba içBuyursun gelsin:))) ya ben uyandım adet oldum sandım aşırı belim karnım ağrıyordu. Duşa girdim çıktım henüz bir şey yok . Sanırım acıkmama sebebim olabilir . Gribimde geçmiş tamamen iyi uyandım sabah . Sonra yine uyumasam iyidi de işte napem
BndeOkula gidiyore
Griple alakalı burun akıntısı vs geçmiş bilemedim geçti sanıyorum ama geçmemişte olabilirBence gripten o ama ye yoksa enerjin düşer olmadi çorba iç
Yağmur var.Çooook soğukkkkkk
benimde iştahım yok zor yedim öğlen hiç acıkmamıştımBuyursun gelsin:))) ya ben uyandım adet oldum sandım aşırı belim karnım ağrıyordu. Duşa girdim çıktım henüz bir şey yok . Sanırım acıkmama sebebim olabilir . Gribimde geçmiş tamamen iyi uyandım sabah . Sonra yine uyumasam iyidi de işte napem
Az burda varYağmur var.
Kara şimşek pişirdim belki ondan içerim . Güzel kemik suyuyla yaptım yeşil mercimek çorbası. Kara şimşek deniyormuş bazı yerlerde adını sevdim kullanmaya başladım:))Bence gripten o ama ye yoksa enerjin düşer olmadi çorba iç
evet dedim ya işte sabah totom dondu arabaya gidene kadarÇooook soğukkkkkk
Herşey adım içinAz burda var
Adım tamamlamak için meydana kadar yürücem
Evet askerde öyle diyorlarmış rahmetli babam anlatirdiKara şimşek pişirdim belki ondan içerim . Güzel kemik suyuyla yaptım yeşil mercimek çorbası. Kara şimşek deniyormuş bazı yerlerde adını sevdim kullanmaya başladım:))
askerler diyormuşKara şimşek pişirdim belki ondan içerim . Güzel kemik suyuyla yaptım yeşil mercimek çorbası. Kara şimşek deniyormuş bazı yerlerde adını sevdim kullanmaya başladım:))
Burda da baya yağdı şuan duruldu ama herkes ıslak az önce de köpek kovaladım kedilerime saldırmaya çalışıyordu 3 köpek . Aşırı da korkarım ama kedilerim için tehlikeye attım kendimiYağmur var.
Dene bakayım beğenirsen bende alayım
Afiyet olsun salatasıda efsaneKara şimşek pişirdim belki ondan içerim . Güzel kemik suyuyla yaptım yeşil mercimek çorbası. Kara şimşek deniyormuş bazı yerlerde adını sevdim kullanmaya başladım:))