Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
early-man-football-early-man-soccer.gif
kız kaleciyi ağlar yapıştırdı ya ondan herhalde bu hırs :sopa:

Hanımlar,
çok uzun zamandır diyet bölümüne gelip aynı anda aynı mesajı birbirine laf atıp kışkırtan topiklere eş zamanlı göndererek uyarmamıştım, sayenizde yeniden buradayım.
Herkes her topiği yorum yazmasa da okuyabilir ama kimse okuduğu topikteki lafları taşıyıp kavga çıkarabilecek sözler sarf edemez.

Aranızdaki mevzu nedir bilmiyorum, ki zaten yönetim aranızdaki mevzuya değil sonuçlarına bakar, her 2 topikte de göz atabildiğim kadarıyla, yazılanlara bakılınca gidişat pek de parlak değil, sizler belki şahit oldunuz belki olmadınız bilemem ama kavga çıkarır ve kavgayı büyütüp sürekli bir hale getirirseniz topikleriniz kapatılır, yapılmamış bir şey değil, bilen şahit olan birilerine 3-5 sene evvel diyet takımlarında neler oldu ne yapıldı sorup öğrenin ki neler olabileceğini tasavvur edebilesiniz.

Sizler gibi birbirini rakip görenler, ki rakip olmak ne alaka onu da anlamış değilim ama uyarıyı gönderdiğim topiklerden birindeki bir yorumda rakip yazılmış, amacınız zayıflamak rakip olmak değil, birbirinize laf sokmak kavga çıkarmak da değil, bölümü ve topiklerinizi amacına uygun kullanın lütfen.

Aynen göğüs çok dolu olunca da rahatlatıyor mastıt olduğumu bilirim çok zordu.
Bende genetik sürekli süt üretimi var . Hiç bir zaman ne yeterli sütüm oldu nede tamamen sütüm kurudu . Çok değişik bir durum . Hala daha sütüm var mesela 😃 ama emzirmiyorum tabi

Hanımlar,
çok uzun zamandır diyet bölümüne gelip aynı anda aynı mesajı birbirine laf atıp kışkırtan topiklere eş zamanlı göndererek uyarmamıştım, sayenizde yeniden buradayım.
Herkes her topiği yorum yazmasa da okuyabilir ama kimse okuduğu topikteki lafları taşıyıp kavga çıkarabilecek sözler sarf edemez.

Aranızdaki mevzu nedir bilmiyorum, ki zaten yönetim aranızdaki mevzuya değil sonuçlarına bakar, her 2 topikte de göz atabildiğim kadarıyla, yazılanlara bakılınca gidişat pek de parlak değil, sizler belki şahit oldunuz belki olmadınız bilemem ama kavga çıkarır ve kavgayı büyütüp sürekli bir hale getirirseniz topikleriniz kapatılır, yapılmamış bir şey değil, bilen şahit olan birilerine 3-5 sene evvel diyet takımlarında neler oldu ne yapıldı sorup öğrenin ki neler olabileceğini tasavvur edebilesiniz.

Sizler gibi birbirini rakip görenler, ki rakip olmak ne alaka onu da anlamış değilim ama uyarıyı gönderdiğim topiklerden birindeki bir yorumda rakip yazılmış, amacınız zayıflamak rakip olmak değil, birbirinize laf sokmak kavga çıkarmak da değil, bölümü ve topiklerinizi amacına uygun kullanın lütfen.
Uyari icin teşekkürler
Sadece bizemi bu uyarı

Uyari icin teşekkürler
Sadece bizemi bu uyarı
Uyarıyı tam okudunuz mu? “Aynı anda aynı mesajı birbirine laf atıp kışkırtan topiklere eş zamanlı göndererek” yazmışım, demek ki diğer topikte de aynı mesaj var.

Neyse her 2 topiğinde uyarıyı dikkate alacağını umuyorum.

Uyarıyı tam okudunuz mu? “Aynı anda aynı mesajı birbirine laf atıp kışkırtan topiklere eş zamanlı göndererek” yazmışım, demek ki diğer topikte de aynı mesaj var.

Neyse her 2 topiğinde uyarıyı dikkate alacağını umuyorum.
Sanırım kavga etmediğimizi görüp kıskanan biri şikayet etti 🤭 Hiç merak etmeyin uzun zamandır topikteyim öyle saygısız atışmalara pirim vermedik 🙏🏻

Sanırım kavga etmediğimizi görüp kıskanan biri şikayet etti 🤭 Hiç merak etmeyin uzun zamandır topikteyim öyle saygısız atışmalara pirim vermedik 🙏🏻
Ben bilemem, şikayet raporlarına bakarım sadece, ayrıca şikayet et butonu kıskançlık için değil site kurallarına uygun olmadığı düşünüldüğü zaman kullanılır, yöneticiler de butona basma sebebini anlayacak kapasitede insanlardır.

Her iki topiğe de iyi günler dilerim.

E Elif_Eylul kaptanım bugün menü paylaşmicam sadece kahve içtim gündüz full uyudum hiç acıkmadım . Bu saatten sonra eğer yemek yersem haber veririm ama sanmıyorum oruç gibi geçecek sanırım . Acıkmadan yemeyi düşünmüyorum .
Velev ki gece geç saatlerde acıkırsamda gece olduğu için yemiyip yarına atlarım

Anam 27 sayfa okudum gözlerim ağrıdı siz yazışırken ben 8 bin adımımı yaptım geldim 💪
Bende mesajlara bakarken ve yazarken yürüyorum şuan :))) gündüz uyudum diye adım tamamlamaya çalışıyorum tel elimde geziyom :))) akıllı saat şart oldu bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X