- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #155.361
Spiral konuşsaydın doktorunla çkartıncada kalınıyorÖyle korunma olayinida kendim karar vereceğim hapla olmaz bu işler garantiye alim
Tek özlediğim yaş pasta nedense.Ne atıyon ben stresten yerim anacım siz gibi cenem kapanmıyor benim streste
Onlara göre öyle canım eve para getirince babalık oluyor o kadar yeter başka birşey beklemeBak diğer yönlerine hiçbirşey demem
Ama bu sonucta 2mizin yani Anne herşeyi yapar mantığı var psikoterapirilik bence ama kabullenmezler
Ben biraz toparlim kendim gideceğim yoksa hiç iyi hissetmiyorum
Doktor hiç demedi işte kuzum bende başka doktora gidip taktırim diyorumSpiral konuşsaydın doktorunla çkartıncada kalınıyor
Cok fazla beklenti icine girme yıpratır seniBak diğer yönlerine hiçbirşey demem
Ama bu sonucta 2mizin yani Anne herşeyi yapar mantığı var psikoterapirilik bence ama kabullenmezler
Ben biraz toparlim kendim gideceğim yoksa hiç iyi hissetmiyorum
Minik kuş nasılsın diyimSen ne diyon gızacık konus ya da sus
Yas pasta mı sevmezsin tövbe yarabbimTek özlediğim yaş pasta nedense.
Halbuki sevmemde ama cazip geliyor şuan
Sen sormalısın canım dr sormazDoktor hiç demedi işte kuzum bende başka doktora gidip taktırim diyorum
Minik kuş nasılsın diyim
Ehliyetin hayırlı olsun diyim
Güzel güzel volvolar al diyim
Hatta ehliyeti yükselt E sınıfı yapkullan diyim
Minik kuş nasılsın diyim
Ehliyetin hayırlı olsun diyim
Güzel güzel volvolar al diyim
Hatta ehliyeti yükselt E sınıfı yapkullan diyim
Birde kuzu vitamin takviyesi var onları boşunami alıyormuş. Enerji olsun diyeymis yani kendi yiyip içip yatacak karnı tok üstü temiz misaliOnlara göre öyle canım eve para getirince babalık oluyor o kadar yeter başka birşey bekleme
Düşünemedim o sırada kuzum en önemlisi buyduSen sormalısın canım dr sormaz
Sen kilo kilo vitamin alsan da o öyle birşey değil uykusuzluk yorgunluk başka birşey enerji icecigi içip uyuyan benBirde kuzu vitamin takviyesi var onları boşunami alıyormuş. Enerji olsun diyeymis yani kendi yiyip içip yatacak karnı tok üstü temiz misali
Ben yemek ev işi bebek birde üstüne misafir tamamda bunlar zamanla oturur şimdi sudan çıkmış balık gibiyim 40 gün yanimdalardi
Şimdi gidince hepsini yapmami bekliyorlar biranda
Düşünemedim o sırada kuzum en önemlisi buydu
Gittim adama sporu soruyorum
Spor daha önemli imiş şenin içinDüşünemedim o sırada kuzum en önemlisi buydu
Gittim adama sporu soruyorum
Kolik birde düşün yaniSen kilo kilo vitamin alsan da o öyle birşey değil uykusuzluk yorgunluk başka birşey enerji icecigi içip uyuyan bendemek ki enerji vermiyormuş
Yorgunluktan canım hasta olmadacanım hiç bişi istemiyor uykusuzluk yorgunluk
biraz leblebi
1 tane baharatlı galeta yedim
Yok benim 6.doktor olunca dogurana kadar .Spor daha önemli imiş şenin için
Bn doğumdan 1 ay önce doğum sonrasını soruyordum
Byi?Bence byi kullansın gerisine gerek yok kocasından alırsa arabayi