- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #155.321
Yanlış no verirsen olacağı buSesim geliyor mu medey medey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış no verirsen olacağı buSesim geliyor mu medey medey
Sunu dener misin bir ayarlarına da bakıp yüksek hassasiyeti sec bakalımAynen arada duruyor ama napalim idare edecek şimdilik
Kuzum 62den indim bu kiloya yaSöyledigin kilo öyle demiyor yine de sen bilirsin doktor da uyarmıs zaten
Deme tabi şimdi nasıl diyeyimNazar değer diye demiyorsun haklısın kem gözlü çok
Ooooo Volvo yakışırBen şimdi zenginmiyim
Samsung Healty indirdim. Bazılarını saymıyor. Saat 12de indirdim. Şu ana kadar 159 adım saymışSunu dener misin bir ayarlarına da bakıp yüksek hassasiyeti sec bakalım
Minik kuş neYoo valla değil keşke olaydı bnm ki minik bi kuş
Olar çok iyi olarSana da alalım
UlasılmıyyooooSesim geliyor mu medey medey
TırMinik kuş ne
Benimki sayiyor yaaSamsung Healty indirdim. Bazılarını saymıyor. Saat 12de indirdim. Şu ana kadar 159 adım saymış
Kocam aldı üstüme yaptı kira alıyorum çatlayin da patlayin mağdurum da mağdurumDesene kocam aldi bana üstüme yapti kira alıyorum
İnersin yine sende var o azimKuzum 62den indim bu kiloya ya
45 kgda gözüm yok o eski halimi görünce şimdiki halimi çok sevdim 45te iskelet gibiydim ama xsmall kiyafetlerimi seviyordum şimdi small oluyor
Onlarida kimseye vermek istemiyorum
Gözümüz yok ;(Kocam aldı üstüme yaptı kira alıyorum çatlayin da patlayin mağdurum da mağdurum
Benim attığını dene biz onu kullanıyorduk adım yarıslarında sayıyorduSamsung Healty indirdim. Bazılarını saymıyor. Saat 12de indirdim. Şu ana kadar 159 adım saymış
kablo kesilmiş olabilerUlasılmıyyoooo
beynimi yaktın yürü surdan
Ben seni yerim önce
Abiye gerek kalmaz
Telefon hatları kesildi kesinkablo kesilmiş olabiler
var var biliyom benGözümüz yok ;(