- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #155.281
Nasıl bir kadınsan batmıssın işte gör gör 10 parmagında 10 marifet etme diyom sanaÇok sey yazdığımı say buraya...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir kadınsan batmıssın işte gör gör 10 parmagında 10 marifet etme diyom sanaÇok sey yazdığımı say buraya...
İnsan olalım bea
Hiçbir zaman olamayacağım o dikiş ağrıları gitmiyor aklımdan hiç herkesin eli mememde etsin diye of iğrençtiHeh işte o yüzden hazır olduğun zmn yap
Ben karaşimsek istiyomTamam Audi alırık tek kapılı
Bnde uçakBen karaşimsek istiyom
Yakinda o uçağa birlikte binip gidicezBnde uçak
Sana Volvo lazımŞahinler adi oluyor büyük kazada pert
LimuzinSana Volvo lazım
Söyledigin kilo öyle demiyor yine de sen bilirsin doktor da uyarmıs zatenVar kuzu ilk göbeğimi atacam size yüzümü keserim ama
Şu verilecek olan pislik kilolari verim öncesi sonrası atacam
Ama hafif göbek var şişi inse yeter bıngıl bıngıl sallansa gözüme batmaz
Elbise giymeyi özledim
Tamam kara şimşek hız yapar mobeseye yakalanirikBen karaşimsek istiyom
Aldın tabi vizeyi çakalBnde uçak
Zaten hep bizi yakalar polis nani naniTamam kara şimşek hız yapar mobeseye yakalanirik
Kocayla birlikte şişliye uçucak:)Aldın tabi vizeyi çakal
Ben roket isterim bir yere gidiceksek hemen gidelimYakinda o uçağa birlikte binip gidicez
Hız sinir asmisik ehliyet bile kurtarmıyorZaten hep bizi yakalar polis nani nani
Ben roket isterim bir yere gidiceksek hemen gidelim
Ben dünyayı gezmeye giderim napayım artıkBen roket isterim bir yere gidiceksek hemen gidelim
Bnm yok tek beyimde varAldın tabi vizeyi çakal
Kız ne aglıyon dunyayı gezecen işte daha ne istiyonBen dünyayı gezmeye giderim napayım artık
Yazdım sildim dicek zenginSana Volvo lazım