Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana ye süt olur demişlerdir.
Sende yedin dimi 😬😡

Diyetisyenler gerçekten
Kaşık hesabı yapiyorlarmi tahillarda
Kuzu ikinci kızım alerjikti öyle çok tatlı vs yemedim çünkü içinde süt ve yumurta olan gıdalar tuketemiyordum ben 61 kiloya indigim zaman bike göbeğim kaliyor

Slm hanımlar 30 yaşındayım gaziantepdeyim @Buralardutluuugdu liseden arkadaşım onun sayesinde grubu öğrendim 6 aylık bebeğim var emziriyorum şu an 91.5 kiloyum hedefim ilk önce 85 i görmek daha sonra 60 li kilolara inmek umarım olur
Merhaba canım hoşgeldin . Bende yeniyim burda . Ama grup o kadar samimi ki 🥰 hemen alışacaksın 😊

Valla bak annem aradı özellikle eşimi söyledi babam onu istiyormuş herkes evinde uyumuş damadı evinde uyumamış ben ona ve torunlarıma ellerimle köfte yoğurdum gelsinler bekliyorum demiş 😒 gel de kıskanma 😩
😐Tam kıskanmalık 🤣

Hosgeldin canim aramiza ben filiz 38yasindayim 2senedir buralardayim🥰
Kilonu ve seni listeye ekiliyorum pazartesi kontrol tartisi cuma asıl tartimız var her aksam menü ve sporumuzu paylasiyoruz nekadar aktif olursan okadar guzel kilo verirsin kizlarin hepsi sagolsunlar yardimici oluyor bu konuda motive olursun bisey sormak istersen herkes burda cekinme lutfen

Rica ederim kizlar🥰
Çok teşekkür ederim 🙏 emzirdigim için kilo ağır gidebilir sütüm azalsın istemiyorum çünkü inşallah hızınıza yetisebilirim

Kızlar akşam yemeğinden başladım işe . Yemek tamamsa geri kalan herşey bitiyor 😅 birde benim minik paşa akşam üzeri durmadığı için . O yüzden hep erken yapıyorum . Malum çocuklarda evde bugün .
Temizlik beni bekler öptüm görüşürüz 😊🥰
Kolay gelsin 🥰

Valla beni de kandırdılar çünküm normal doğum yaptım ikinci kızımdan sonra göbek kaldı hani normalde göbek kalmazdı hepsi uydurukcu😒 kuzu benim cidden kaldı ama ya 😕
İşte her göbek spor istiyor canım sporsuz eritmek zor🙊

Öğle Yemeği
💚

E Elif_Eylul

jtaime020626 jtaime020626 sizdede böylemi kuzu ♡
20220226_104919.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back