- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #10.501
Sezeryan göbeği diye birşey yoktur canım olsa olsa o yiyip yiyip tombiş olmuş gobektir sezeryan sonra vücut 1 sene sonra kendine geliyor ama spor da lazım.O zaman şu klişeyi kafamdan siliyorum
Sezaryen doğum sıkı vücuda engel değil
En güzel örnekte sen oluyorsun❤
Bu sevinç kocamdan ayrılacam sevinci herhaldeBugün annem de kalacağız gece
Valla beni de kandırdılar çünküm normal doğum yaptım ikinci kızımdan sonra göbek kaldı hani normalde göbek kalmazdı hepsi uydurukcuSezeryan göbeği diye birşey yoktur canım olsa olsa o yiyip yiyip tombiş olmuş gobektir sezeryan sonra vücut 1 sene sonra kendine geliyor ama spor da lazım.
Yok kız olur mu babam özellikle kocamı çağırdıBu sevinç kocamdan ayrılacam sevinci herhalde
Menü Kontorlu | Cuma | C.t | Pazar | P.t | Salı | Çaŕ. | Perş. |
E Elif_Eylul | ✔ | ||||||
M MissHayaLet | ✔ | ||||||
C _CikiLeta | ✔ | ||||||
@Li_zigi | ✔ | ||||||
F Frozen01 | |||||||
C Chikolata_gozlum | ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
M M_atruska | ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
@Gozdem__ | ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| |||||||
K Klassklasik | ✔ | ||||||
| |||||||
| |||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ |
Slm hanımlar 30 yaşındayım gaziantepdeyim
GünaydınGünaydın kızlar
Hoşbuldumm canımmGünaydın çikolata mmm Hoşgeldin
Günaydın canım
GünaydınGünaydınlar bu arada uykusu almamış bir anne bırakıyorum buraya
Afiyet olsun canım
Günaydın canım
Teşekkür ederiz canim
Günaydın kızlar
Afiyet olsun canım
Günaydın kızlar
Günaydın ablaGünaydın
Aa happinin emojisini yapmışlarHappydehappy happy
Günaydın canımGünaydın kızlar
GünaydınGünaydınlar
GünaydınGunaydinnnnn
Oo Maşallah
Örtmenim ben adımlarımı bitirdim.Evet kızlar bugün adım yarışı basliyoorAdım sınırı 8000. 1000 adım 1000 puandır hepinize başarılar dilerim haydi bastırın kizlarrrrr
E Elif_Eylul
M M_atruska
suspushanimcim
@Li_zigi
F Frozen01
@Gozdem__
D u t
C Chikolata_gozlum
C _CikiLeta
Efenin_Annesi
K Klassklasik
masal3487
sardunya1038
@Ahsen555
H a p p y
jtaime020626
@karamel Latte
Aamine
Afiyet olsun canım25.02.2022 Cuma
Sabah 10 da
1 haş yumurta 2 dilim tost ekmeğine tost
2 dilim kasar 1 sucuklu, 5 zeytin 2 havuç
Ara 16 da
1 türk kahvesi
Akşam 19 da
6 kaşık patates yemeği
2 ç, kaşığı pilav
3 kaşık yoğurt
1 kase salata
1,5 lt su
E Elif_Eylul
C _CikiLeta
Günaydın kuzumGunaydin kizlar
Selam . Aramıza hoşgeldinSelam hanımlar benimde aşırı aşırı kilom var saolsunD u t bu grubu soyleyince gelmeye karar verdim emziren annenin inşallah bende zayiflarim
YaşasınnnnBugün annem de kalacağız gece
Emeğine sağlık kaptanım
Menü
KontorluCuma C.t Pazar P.t Salı Çaŕ. Perş. E Elif_Eylul ✔ M MissHayaLet ✔ C _CikiLeta ✔ @Li_zigi ✔ F Frozen01 C Chikolata_gozlum ✔ D u t ✔ M M_atruska ✔ suspushanimcim ✔ @Gozdem__ ✔ jtaime020626 ✔ Efenin_Annesi K Klassklasik ✔ masal3487 sardunya1038 Aamine ✔ H a p p y ✔
Tekrar hoşgeldin. İnşallah kolayca hedefine ulaşırsınSlm hanımlar 30 yaşındayım gaziantepdeyimD u t liseden arkadaşım onun sayesinde grubu öğrendim 6 aylık bebeğim var emziriyorum şu an 91.5 kiloyum hedefim ilk önce 85 i görmek daha sonra 60 li kilolara inmek umarım olur
Bende memnun oldum bı sürü diyetisyen eskittim olmadı inşallah bu grupla zayiflarimZayiflatmak bizim işimiz
Hoşgeldin
Spor bakanımız
M MissHayaLet
İçişleri bakanımız
E Elif_Eylul
Bende buranın yaramaz öğrencisi memnun oldum❤
Eline emeğine sağlık abla
Menü
KontorluCuma C.t Pazar P.t Salı Çaŕ. Perş. E Elif_Eylul ✔ M MissHayaLet ✔ C _CikiLeta ✔ @Li_zigi ✔ F Frozen01 C Chikolata_gozlum ✔ D u t ✔ M M_atruska ✔ suspushanimcim ✔ @Gozdem__ ✔ jtaime020626 ✔ Efenin_Annesi K Klassklasik ✔ masal3487 sardunya1038 Aamine ✔ H a p p y ✔
TühYok kız olur mu babam özellikle kocamı çağırdıo da gelecek
İnşallah fimfit olurumAramıza hoşgeldin canim evet sende zayıflayıp fit bir hatun olacaksın
Eline sağlık kaptanım
Menü
Merhaba canım Allah bağışlasın kuzunuSlm hanımlar 30 yaşındayım gaziantepdeyimD u t liseden arkadaşım onun sayesinde grubu öğrendim 6 aylık bebeğim var emziriyorum şu an 91.5 kiloyum hedefim ilk önce 85 i görmek daha sonra 60 li kilolara inmek umarım olur
Dans dans dansGünaydın
Hoşbuldumm canımm
Günaydın
Günaydın abla
Aa happinin emojisini yapmışlar
Günaydın canım
Günaydın
Günaydın
Oo Maşallah
Örtmenim ben adımlarımı bitirdim.
Afiyet olsun canım
Günaydın kuzum
Selam . Aramıza hoşgeldin
Yaşasınnnn
İnşallah inşallah inşallahEline sağlık kaptanım
Merhaba canım Allah bağışlasın kuzunuben de Istanbuldayim 30 yaşında 6,5 ve 3,5 yaş iki kız çocuğum var ❤ insaAllah bizimle beraber sen de hedefine ulaşacaksın
Dans dans dans
Sana ye süt olur demişlerdir.Valla beni de kandırdılar çünküm normal doğum yaptım ikinci kızımdan sonra göbek kaldı hani normalde göbek kalmazdı hepsi uydurukcukuzu benim cidden kaldı ama ya
Diyetisyenler gerçektenBende memnun oldum bı sürü diyetisyen eskittim olmadı inşallah bu grupla zayiflarim
Valla bak annem aradı özellikle eşimi söyledi babam onu istiyormuş herkes evinde uyumuş damadı evinde uyumamış ben ona ve torunlarıma ellerimle köfte yoğurdum gelsinler bekliyorum demiş
Sezeryan göbeği diye birşey yoktur canım olsa olsa o yiyip yiyip tombiş olmuş gobektir sezeryan sonra vücut 1 sene sonra kendine geliyor ama spor da lazım.
Hosgeldin canim aramiza ben filiz 38yasindayim 2senedir buralardayimSlm hanımlar 30 yaşındayım gaziantepdeyimD u t liseden arkadaşım onun sayesinde grubu öğrendim 6 aylık bebeğim var emziriyorum şu an 91.5 kiloyum hedefim ilk önce 85 i görmek daha sonra 60 li kilolara inmek umarım olur
Emeğine sağlık kaptanım
Eline emeğine sağlık abla
Rica ederim kizlarEline sağlık kaptanım
Merhaba canım Allah bağışlasın kuzunuben de Istanbuldayim 30 yaşında 6,5 ve 3,5 yaş iki kız çocuğum var ❤ insaAlkah bizimle beraber sen de hedefine ulaşacaksın
Dans dans dans
Selam kızlar. Pandora Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hoşgeldin aramızaSlm hanımlar 30 yaşındayım gaziantepdeyimD u t liseden arkadaşım onun sayesinde grubu öğrendim 6 aylık bebeğim var emziriyorum şu an 91.5 kiloyum hedefim ilk önce 85 i görmek daha sonra 60 li kilolara inmek umarım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?