Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman şu klişeyi kafamdan siliyorum
Sezaryen doğum sıkı vücuda engel değil
En güzel örnekte sen oluyorsun
Sezeryan göbeği diye birşey yoktur canım olsa olsa o yiyip yiyip tombiş olmuş gobektir sezeryan sonra vücut 1 sene sonra kendine geliyor ama spor da lazım.

Sezeryan göbeği diye birşey yoktur canım olsa olsa o yiyip yiyip tombiş olmuş gobektir sezeryan sonra vücut 1 sene sonra kendine geliyor ama spor da lazım.
Valla beni de kandırdılar çünküm normal doğum yaptım ikinci kızımdan sonra göbek kaldı hani normalde göbek kalmazdı hepsi uydurukcu kuzu benim cidden kaldı ama ya

Pandora27 canım hosgeldin biraz kendinden bahsedersen seni taniyalim
Slm hanımlar 30 yaşındayım gaziantepdeyim D u t liseden arkadaşım onun sayesinde grubu öğrendim 6 aylık bebeğim var emziriyorum şu an 91.5 kiloyum hedefim ilk önce 85 i görmek daha sonra 60 li kilolara inmek umarım olur

Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydın çikolata mmm Hoşgeldin
Hoşbuldumm canımm
Günaydın canım

Günaydınlar bu arada uykusu almamış bir anne bırakıyorum buraya
Günaydın
Afiyet olsun canım

Günaydın canım

Teşekkür ederiz canim

Günaydın kızlar

Afiyet olsun canım

Günaydın kızlar

Günaydın abla
Happyde happy happy
Aa happinin emojisini yapmışlar
Günaydın kızlar
Günaydın canım
Günaydın
Günaydın
C _CikiLeta kuzu 40 dk eva yaptım az sonra kahvaltı faslına geçeceğim sen neler yapıyorsun ikizimsuyum
Oo Maşallah
Örtmenim ben adımlarımı bitirdim.
Afiyet olsun canım
Günaydın kuzum
Selam hanımlar benimde aşırı aşırı kilom var saolsun D u t bu grubu soyleyince gelmeye karar verdim emziren annenin inşallah bende zayiflarim
Selam . Aramıza hoşgeldin

Bugün annem de kalacağız gece
Yaşasınnnn

Tekrar hoşgeldin. İnşallah kolayca hedefine ulaşırsın

Eline sağlık kaptanım
Merhaba canım Allah bağışlasın kuzunu ben de Istanbuldayim 30 yaşında 6,5 ve 3,5 yaş iki kız çocuğum var ❤ insaAllah bizimle beraber sen de hedefine ulaşacaksın
Dans dans dans

Valla beni de kandırdılar çünküm normal doğum yaptım ikinci kızımdan sonra göbek kaldı hani normalde göbek kalmazdı hepsi uydurukcu kuzu benim cidden kaldı ama ya
Sana ye süt olur demişlerdir.
Sende yedin dimi
Bende memnun oldum bı sürü diyetisyen eskittim olmadı inşallah bu grupla zayiflarim
Diyetisyenler gerçekten
Kaşık hesabı yapiyorlarmi tahillarda

Hosgeldin canim aramiza ben filiz 38yasindayim 2senedir buralardayim
Kilonu ve seni listeye ekiliyorum pazartesi kontrol tartisi cuma asıl tartimız var her aksam menü ve sporumuzu paylasiyoruz nekadar aktif olursan okadar guzel kilo verirsin kizlarin hepsi sagolsunlar yardimici oluyor bu konuda motive olursun bisey sormak istersen herkes burda cekinme lutfen
Emeğine sağlık kaptanım

Eline emeğine sağlık abla

Rica ederim kizlar

Selam kızlar. Pandora Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hoşgeldin aramıza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…