Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman şu klişeyi kafamdan siliyorum
Sezaryen doğum sıkı vücuda engel değil
En güzel örnekte sen oluyorsun 😍🥰
Sezeryan göbeği diye birşey yoktur canım olsa olsa o yiyip yiyip tombiş olmuş gobektir sezeryan sonra vücut 1 sene sonra kendine geliyor ama spor da lazım.

Sezeryan göbeği diye birşey yoktur canım olsa olsa o yiyip yiyip tombiş olmuş gobektir sezeryan sonra vücut 1 sene sonra kendine geliyor ama spor da lazım.
Valla beni de kandırdılar çünküm normal doğum yaptım ikinci kızımdan sonra göbek kaldı hani normalde göbek kalmazdı hepsi uydurukcu😒 kuzu benim cidden kaldı ama ya 😕

Pandora27 Pandora27 canım hosgeldin biraz kendinden bahsedersen seni taniyalim🤩
Slm hanımlar 30 yaşındayım gaziantepdeyim D u t D u t liseden arkadaşım onun sayesinde grubu öğrendim 6 aylık bebeğim var emziriyorum şu an 91.5 kiloyum hedefim ilk önce 85 i görmek daha sonra 60 li kilolara inmek umarım olur

Günaydın kızlar ❤️
Günaydın 🥰
Günaydın çikolata mmm Hoşgeldin 🥰
Hoşbuldumm canımm🥰
Günaydın canım ❤️
🥰💋
Günaydınlar bu arada uykusu almamış bir anne bırakıyorum buraya 😴😴
Günaydın 🥰
Afiyet olsun canım 🥰

Günaydın canım 🥰

Teşekkür ederiz canim🤩

Günaydın kızlar 🥰

Afiyet olsun canım 🥰

Günaydın kızlar 🥰
🥰💋❤️
Günaydın abla ❤️
Happyde
s0515.gif
happy
s0515.gif
happy
s0515.gif
Aa happinin emojisini yapmışlar 🤣
Günaydın kızlar :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Günaydın canım 😘
Günaydın ❤️
Günaydın 🥰
C _CikiLeta kuzu 40 dk eva yaptım💪🏻 az sonra kahvaltı faslına geçeceğim 🤤🤤 sen neler yapıyorsun ikizimsuyum😁
Oo Maşallah 🤩🤩🤩
Örtmenim ben adımlarımı bitirdim. 🙋🏻‍♀️🤣
25.02.2022 Cuma

Sabah 10 da
1 haş yumurta 2 dilim tost ekmeğine tost
2 dilim kasar 1 sucuklu, 5 zeytin 2 havuç

Ara 16 da
1 türk kahvesi

Akşam 19 da
6 kaşık patates yemeği
2 ç, kaşığı pilav
3 kaşık yoğurt
1 kase salata

1,5 lt su

E Elif_Eylul
C _CikiLeta
Afiyet olsun canım 😘
Günaydın kuzum 🤩
Selam hanımlar benimde aşırı aşırı kilom var saolsun D u t D u t bu grubu soyleyince gelmeye karar verdim emziren annenin inşallah bende zayiflarim
Selam . Aramıza hoşgeldin ❤️
👀 🥰
Bugün annem de kalacağız gece :KK73:
Yaşasınnnn :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Slm hanımlar 30 yaşındayım gaziantepdeyim D u t D u t liseden arkadaşım onun sayesinde grubu öğrendim 6 aylık bebeğim var emziriyorum şu an 91.5 kiloyum hedefim ilk önce 85 i görmek daha sonra 60 li kilolara inmek umarım olur
Tekrar hoşgeldin. İnşallah kolayca hedefine ulaşırsın 🥰🤲🏻

Eline sağlık kaptanım 🤩
Merhaba canım Allah bağışlasın kuzunu😍 ben de Istanbuldayim 30 yaşında 6,5 ve 3,5 yaş iki kız çocuğum var ❤ insaAllah bizimle beraber sen de hedefine ulaşacaksın 🤩🤩
Günaydın 🥰

Hoşbuldumm canımm🥰

🥰💋

Günaydın 🥰

🥰💋❤️

Günaydın abla ❤️

Aa happinin emojisini yapmışlar 🤣

Günaydın canım 😘

Günaydın ❤️

Günaydın 🥰

Oo Maşallah 🤩🤩🤩

Örtmenim ben adımlarımı bitirdim. 🙋🏻‍♀️🤣

Afiyet olsun canım 😘

Günaydın kuzum 🤩

Selam . Aramıza hoşgeldin ❤️

👀 🥰

Yaşasınnnn :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Dans dans dans 😆😆💃💃💃💃

Valla beni de kandırdılar çünküm normal doğum yaptım ikinci kızımdan sonra göbek kaldı hani normalde göbek kalmazdı hepsi uydurukcu😒 kuzu benim cidden kaldı ama ya 😕
Sana ye süt olur demişlerdir.
Sende yedin dimi 😬😡
Bende memnun oldum bı sürü diyetisyen eskittim olmadı inşallah bu grupla zayiflarim
Diyetisyenler gerçekten
Kaşık hesabı yapiyorlarmi tahillarda

Hosgeldin canim aramiza ben filiz 38yasindayim 2senedir buralardayim🥰
Kilonu ve seni listeye ekiliyorum pazartesi kontrol tartisi cuma asıl tartimız var her aksam menü ve sporumuzu paylasiyoruz nekadar aktif olursan okadar guzel kilo verirsin kizlarin hepsi sagolsunlar yardimici oluyor bu konuda motive olursun bisey sormak istersen herkes burda cekinme lutfen
Emeğine sağlık kaptanım 💜

Eline emeğine sağlık abla 🥰❤️

Eline sağlık kaptanım 🤩

Merhaba canım Allah bağışlasın kuzunu😍 ben de Istanbuldayim 30 yaşında 6,5 ve 3,5 yaş iki kız çocuğum var ❤ insaAlkah bizimle beraber sen de hedefine ulaşacaksın 🤩🤩

Dans dans dans 😆😆💃💃💃💃
Rica ederim kizlar🥰

Selam kızlar. Pandora Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hoşgeldin aramıza 😊😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back